Αντώνης Ζαφειρόπουλος: “Χαρούμενος που κρατήσαμε το μηδέν με Πολύτεκνο”

0

Ο Αντώνης Ζαφειρόπουλος σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης του Αχαιού Σαραβαλίου στη νίκη με 1-0 κόντρα στον Πολύτεκνο και η ομάδα του Χρήστου Ξυπολιά πλησίασε σε απόσταση βολής από τις θέσεις της ανόδου.

Παρόλα αυτά ο σκληροτάχηλος αμυντικός του Αχαιού στάθηκε στο ότι η ομάδα κράτησε το μηδέν παθητικό στην άμυνα, αλλά και στο πάθος που έβγαλαν οι “κυανόλευκοι” στο συγκεκριμένο δύσκολο παιχνίδι.

“Ήταν δύσκολο το ματς με τον Πολύτεκνο, που είναι δυνατό σύνολο και ήθελε τη νίκη όσο και εμείς. Πιστεύω πήραμε το ματς επειδή δείξαμε περισσότερη θέληση και βγάλαμε περισσότερο πάθος. Η δική μου δουλειά μέσα στο γήπεδο είναι να βοηθάω την ομάδα να κρατάει το μηδέν στην άμυνα και είμαι χαρούμενος, που το καταφέραμε.

Το γκολ απλά με γεμίζει με αυτοπεποίθηση και με χαροποιεί, γιατί ο Αχαιός πήρε το “τρίποντο”. Ακολουθεί το μεγάλο ματς με την Θύελλα Πατρών, που κατά τη γνώμη μου θα κόψει πρώτη το νήμα στον όμιλό μας, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα, για να πάρουμε κάτι θετικό από αυτή τη μάχη.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Ποσειδών Παραλίας ηττήθηκε στο Αίγιο από την τοπική ΕΦΑ…
Cresta Posts Box by CP