Απέκτησε Ακτύπη, πήρε Λιάκο, θέλει παραμονή Μπαχού-Κορακιανίτη

0

Η Κεφαλονιά μπήκε στα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑ-Η την χρονιά που μας πέρασε, ωστόσο από την ακόλουθη αγωνιστική περίοδο θέλει να δημιουργήσει ένα σκληροτράχηλο σύνολο, που θα είναι ικανό για “υψηλές πτήσεις”.

Για αυτό το λόγο κατάφερε να κάνει δικό της τον Κώστα Ακτύπη, που έχει εμπειρία από πρωταθλήματα Εθνικών κατηγοριών, αφού έχει αγωνιστεί σε ΕΑΠ, Ξάνθη, Ηρακλή, Ολυμπιάδα, Δόξα Λευκάδας, Παπάγου, Ζάκυνθο και Πανναξιακό. Σημαντική κρίνεται και η προσθήκη του ρολίστα γκαρντ, Αντώνη Λιάκου, που θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Φίλιππο Ροδόπουλο, καθώς προέρχεται από την Δύμη.

Τέλος, προσπάθεια καταβάλλεται από την διοίκηση, με σκοπό να παραμείνουν οι πατρινοί Βασίλης Κορακιανίτης και Θόδωρος Μπαχός, που θεωρούνται σημαντικά στελέχη για τους νησιώτες. Φήμες θέλουν την Κεφαλονιά να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Βλασσόπουλου, που ανήκει στον Κεφαλληνιακό και πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, βοηθώντας την ομάδα του να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και συνεπώς την άνοδο στην Γ1 ΕΣΚΑ-Η.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Σπύρος Σουγλέρης φέτος φόρεσε τη φανέλα του Μέγα Δικέφαλου…
Cresta Posts Box by CP