Αποχωρεί ο Σουλιώτης- Ευχαρίστησε Παπαδημητρίου και Αίολο Αγυιάς

0
Ο Αίολος Αγυιάς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κώστα Σουλιώτη, ένα παιδί που βοήθησε πάρα πολύ, τα 2 χρόνια που βρέθηκε στην ομάδα.

“Κούμπωνε” σε πολλά σχήματα, έδινε πάντα τον καλύτερο εαυτό του και συνέβαλλε τα μέγιστα στην πορεία που είχαν οι “κυανόλευκοι” στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, με καλές και μεστές εμφανίσεις. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Πάτρα, όπου σπούδαζε και επανέρχεται στην Αθήνα και την ομάδα του Μαρκόπουλου.

Αναλυτικά το μήνυμα που ανάρτησε στο facebook:

“Μετά από δύο χρόνια στον Αίολο Αγυιάς, με πολλές εμπειρίες γεμάτες μπάσκετ, χαρές, λύπες αλλά και πολλές γνωριμίες και φιλίες, έκλεισε ο κύκλος μου στην Πάτρα σαν φοιτητής και φυσικά σαν αθλητής και γυρίζω στα πάτρια εδάφη.

Την επόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του Ο.ΚΑ. Μαρκοπούλου, ομάδα στην οποία ανήκω. Πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου, όπως έκανα πάντα όπου αγωνίστηκα και θα θυμάμαι πάντα, αυτά τα δύο χρόνια με νοσταλγία.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μίλτο Καποτά (ήταν τιμή μου να αγωνιστώ σαν συμπαίκτης του) που ήταν πάντα πολύτιμος αρωγός και συμπαραστάτης και τον coach Παπαδημητρίου που πίστεψε σε μένα και με στήριξε σε κάποιες δύσκολες στιγμές που πέρασα και βέβαια όλους τους συμπαίκτες μου και τους εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία και καλή επιτυχία στους στόχους τους!”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Δία Σαραβαλίου, Μάριο Μούζο, θέλει να…
Cresta Posts Box by CP