Αποχώρησε από τον Α.Ο. Διακοπτού ο Μιχάλης Τρίψας

0
Ο Μιχάλης Τρίψας έκανε εξαιρετική δουλειά στον πάγκο του Διακοπτού τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του σωματείου.

Οδήγησε φέτος την ομάδα στην Α΄ΕΠΣΑ και παράλληλα ο δρόμος ήταν μακρύς και στο Κύπελλο, όπου ο σύλλογος της Αιγιαλείας έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Το μήνυμα του φιλόδοξου τεχνικού μετά την αποχώρηση του:

«Μετά από δύο χρόνια ένας ποδοσφαιρικός κύκλος έκλεισε. Θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συνεργάστηκα μαζί τους στον ΑΟΔ Διακοπτού, καθώς και το συμβούλιο και κυρίως τον πρόεδρο Δ. Λίβα που με εμπιστεύτηκε αυτά τα δύο χρόνια. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Δ. Γιαννόπουλο και τον κύριο Σ.Γιούπη.

Μέσα από αυτό το ταξίδι κέρδισα τόσο εμπειρίες, όσο και γνώσεις, στον δύσκολο δρόμο του πρωταθλητισμού. Αυτή θα είναι η παρακαταθήκη μου για το μέλλον. Πάνω από όλα όμως μένουν οι στιγμές και οι αναμνήσεις. Καλή συνέχεια στην ομάδα μου και να εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ληξούρι και Κεφαλονιά θα διασταυρώσουν σήμερα (17:00) τα ξίφη τους…
Cresta Posts Box by CP