ΑΠΟ Αρόης: Γιορτάζει και ανεβάζει ψηλά τον πήχη!

0

Η ομάδα του Α.Π.Ο. Αρόης ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν στην Γ΄κατηγορία και τον 2ο όμιλο με πολύ θετικά αποτελέσματα και άκρως βελτιωμένο αγωνιστικό προφίλ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, κάνοντας επικές νίκες κόντρα σε Αργυρά και Δάφνη Πατρών, που ήταν πολύ καλές ποιοτικά ομάδες.

Τα νέα πρόσωπα που βρίσκονται στην διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” αποπνέουν ασφάλεια και επιδεικνύουν διάθεση και όρεξη, έχοντας ως μεγάλη βλέψη να οδηγήσουν την ομάδα στην άνοδο. Έτσι μετά το γλέντι τς ομάδας, που έχει οριστεί για την 1η ημέρα του Ιουλίου θα ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και σίγουρα ο πήχης θα ανέβει αρκετά ψηλά.

Η ανακοίνωση της διοίκησης για το γλέντι του Α.Π.Ο. ΑΡΟΗΣ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο Α.Π.Ο. Αρόης, σας προσκαλεί στην καλοκαιρινή του εκδήλωση, που θα γίνει Σάββατο 1 του Ιούλη στην πλατεία της Αρόης με ώρα έναρξης 8:30 το βράδυ. Ελάτε να φάτε να πιείτε και να ψυχαγωγιθήτε με ζωντανή μουσική και αρκετές εκπλήξεις

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μετά την άκρως επιτυχημένη σεζόν της ΕΑΠ, που στέφθηκε με…
Cresta Posts Box by CP