ΑΠΟ Αρόη: Ανακοίνωση-καταπέλτης για Τιμολέοντα

0

Ο ΑΠΟ Αρόη αισθάνεται δυσαρέσκεια και θυμό από το γεγονός ότι ο ρέφερι Τιμολέων δεν διέκοψε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα, ενώ τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας Διαμαντόπουλος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ:

“Το Δ.Σ του Α.Π.Ο ΑΡΟΗΣ θέλει δημόσια να “ευχαριστήσει” τον διαιτητή του αγώνα Πανιώνιος/Αχιλλέας-ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ κύριο Τιμολέοντα για τις εξαιρετικές προσπάθειες που κατέλαβε προκειμένου να διαφυλάξει την ηρεμία του ματς, να επιβάλει τον πειθαρχικό έλεγχο και το κυριότερο να εγγυηθεί την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Πράγματι ο κ.Τιμολέων αποτελεί “κόσμημα” στον χώρο της διαιτησίας. Η υποδειγματική του διαιτησία θα πρέπει να <<διδάσκεται>> στα σεμινάρια που γίνονται για την επιμόρφωση και αξιολόγηση των διαιτητών.

Μόνο ΑΥΤΟΣ καταφέρνει να “τελειώνει” τα ματς, με τις τεράστιες δυνατότητες που έχει να “διαβάζει” στο ανέκφραστο και παγωμένο πρόσωπο τραυματισμένου αθλητή μας με διάσειση και να ψυχαναλύει κάνοντας στο τέλος και ιατρική γνωμάτευση περί θεάτρου του τερματοφύλακα μας.

Μόνο ΑΥΤΟΣ εξακολουθεί να δείχνει συνέχεια του παιχνιδιού μετά το γκολ και ενώ δεν έχει ο τραυματίας <<θεατρίνος>> ποδοσφαιριστής μας για 32 ολόκληρα δευτερόλεπτα πριν το γκολ επαφή με το περιβάλλον, καθότι αναίσθητος με διάσειση.

Μόνο ΑΥΤΟΣ εμμένοντας στην “γνωμάτευση” του, αγνοεί επιδεικτικά τον αναίσθητο ποδοσφαιριστή μας και χωρίς να διατάξει προηγούμενος την είσοδο του αρμόδιου γιατρού του αγώνα, σφυρίζει την λήξη και σχεδόν ταυτόχρονα υπό το βάρος της ενοχής του καταφεύγει στα αποδυτήρια, χωρίς προηγούμενα να διαπιστώσει ερωτώντας τον αρμόδιο γιατρό αν η “γνωμάτευση” του περί θεάτρου ευσταθεί ή όχι.

Τέλος ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ δεν έχει την ανθρώπινη ευαισθησία πριν συντάξει το Φ.Α να ζητήσει έστω ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για την αμέλεια του και για τη σπουδή με την οποία έκρινε το περιστατικό, εμμένοντας στα περί θεάτρου και μάλιστα γράφοντας τα όσα επιβαρυντικά σκαρφίστηκε κλεισμένος στα αποδυτήρια.

Για όλους αυτούς τους λόγους θεωρούμε ότι ο κύριος Τιμολέων πρέπει να λάβει ΑΡΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ και ταυτόχρονα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ να διαιτητεύει ποδοσφαιρικούς αγώνες ερασιτεχνικών κατηγοριών και επομένως πρέπει να αξιολογηθεί για αγώνες ανώτερου επιπέδου.

Για εμάς πάντως είναι δεδομένο ότι με την παρούσα ανακοίνωση-καταγγελία μας ζητάμε την εξαίρεση του από τους αγώνες του Α.Π.Ο ΑΡΟΗΣ.

Θέλουμε τέλος να εκφράσουμε και δημόσια τις ευχαριστίες μας προς τον ιατρό του Πανιώνιου/Αχιλλέα διότι με τις γνώσεις του, την φροντίδα του, την ευσυνειδησία του και την ηρεμία του, κατάφερε στο διάστημα που μεσολάβησε από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη ματς μέχρι την έλευση του ασθενοφόρου (πάνω από 30 λεπτά) να επαναφέρει τον αναίσθητο τερματοφύλακα μας και στη συνέχεια να τον συνοδεύσει μέχρι το νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα ενημερώνοντας τους συναδέλφους του ιατρούς και συντελώντας από την πλευρά του στη σωστή αξιολόγηση του περιστατικού. Θα ακολουθήσει και η ιατρική γνωμάτευση από το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα για του λόγου το αληθές.

Υ.Γ Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές και το σωματείο του Πανιώνιου / Αχιλλέα. Η φιλοξενία τους δεν επηρέασε την ομάδα μας. Αγωνίστηκαν καθαρά, αθλητικά και κυρίως αντρίκια”.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με τεράστια ψυχικά αποθέματα και "κλειδί" τον Μανώλη Γιαλελή, η…
Cresta Posts Box by CP