ΑΠΟ Αρόη- ΑΠΣ Πάτραι 3-3: Ένας “Χ”αμένος και ένας “Χ”αρούμενος

0

Ο ΑΠΣ Πάτραι είχε το βαθμολογικό ενδιαφέρον στην μάχη με τον ΑΠΟ Αρόης, αφού στοχεύει σε απευθείας άνοδο στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΑ.

Τελικά η Αρόη έβαλε τρικλοποδιά στην ποιοτική ομάδα του Άρη Πλέγα, που βρέθηκε στον πάγκο του Πάτραι για τελευταία φορά, αφού παραιτήθηκε με το τέλος του αγώνα, που έληξε ισόπαλος με 3-3. Ο Μικελάτος έκανε το 0-1, αλλά η Αρόη ισοφάρισε με τον Γκοτσόπουλο στο 56΄. Ο Αβράμης έκανε το 2-1 στο 70΄και στο 87΄ έδωσε σοβαρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Βέβαια η ομάδα του Χρήστου Λάιου δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και σε διάστημα 2 λεπτών (88΄Γκοτσόπουλος, 89΄Νταλάπας) στέρησε από το Πάτραι την πολύτιμη νίκη, πιστοποιώντας παράλληλα ότι είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα, που αν βρεθεί σε καλή ημέρα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ:

ΓΚΟΛ: 56’ 88’ Γκοτσόπουλος, 89’ Νταλάπας- 37’ Μικελάτος, 70’ 87’ Γ. Αβράμης

ΑΡΟΗ: Ηλιόπουλος, Καράπαπας, Παπανελόπουλος (78’ Λ. Γεροντίδης), Νταλάπας, Τζωρακολευθεράκης, Σύρος, Γκοτσόπουλος, Καϊμασίδης (54’ Χριστόπουλος), Ραβασούλας, Γραμματσούλιας, Δεπούντης.

ΠΑΤΡΑΙ: Αντωνόπουλος, Ντινόπουλος, Γ. Δημητρόπουλος, Νίκας, Δ. Δημητρόπουλος, Ράπτης (64’ Γ. Αβράμης), Παναγάκης (89’ Δανιήλ), Διαμαντόπουλος (87’ Γεωργικόπουλος), Μπινιέρης, Μικελάτος, Ραμόπουλος (81’ Παπαζαφείρης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Δόξα Χαλανδρίτσας επικράτησε επί του Πήγασου Πατρών εκτός έδρας…
Cresta Posts Box by CP