ΑΠΣ Πάτραι: Ανακοίνωσε τρεις δυνατές προσθήκες

0

Στην ανακοίνωση τριών μεταγραφικών αποκτημάτων προχώρησε ο ΑΠΣ Πάτραι, που δυναμώνει ακόμα περισσότερο, μετά από τις προσθήκες των Κουκή και Δ,Κασπίρη. Η ομάδα του Μάριου Καπετανάκη εντάσσει στο δυναμικό της τον Ανδρέα Σωτηρόπουλο του Αχαιού Σαραβαλίου, τον Ντίνο Σωτηρόπουλο της Θέας (επί πολλά έτη στον Αχαιό) και τον Ανδρέα Κασπίρη και βάζει πλώρη για την άνοδο στην Β’ κατηγορία.

Αναλυτικά η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι για τις τρεις μεταγραφικές κινήσεις:

“Η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι, ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Ντίνου Σωτηρόπουλου, Ανδρέα Σωτηρόπουλου και Ανδρέα Κασπίρη. Ο Ανδρέας Σωτηρόπουλος του Κλεομένη είναι 21 ετών και αγωνιζόταν τα τελευταία 5 χρόνια στην ομάδα του Αχαιού Σαραβαλίου. Ο Ανδρέας Κασπίρης είναι 32 ετών και έχει περάσει πρόσφατα από Καμίνια, Τριταιΐκό και Παναχαΐκό , ενώ ο Ντίνος Σωτηρόπουλος γεννηθείς το 1981, αγωνιζόταν για 17 χρόνια στον Αχαιό Σαραβαλίου, ενώ στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής περιόδου μετακόμισε στην ομάδα της Θέας. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πάτραι και ευχόμαστε να έχουν υγεία και να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ένας από του μεγαλύτερους υπευθύνους των επιτυχιών του Α.Ο. Διαγόρα…
Cresta Posts Box by CP