ΑΠΣ Πάτραι: Με Καπετανάκη τη νέα σεζόν

0

Ο ΑΠΣ Πάτραι ανακοίνωσε χτες το μεσημέρι την απόκτηση του νέου προπονητή του και το όνομα έκανε αίσθηση.

Ο Μάριος Καπετανάκης θα επωμιστεί το φορτίο του πάγκου στην ακόλουθη αγωνιστική περίοδο και θα προσπαθήσει να «χτίσει» ένα δυναμικό σύνολο, που θα στοχεύσει στην άνοδο στην Β’ κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πάτραι για την πρόσληψη του Μάριου Καπετανάκη:

«Η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Μάριο Καπετανάκη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στην ομάδα του Πάτραι, έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες της Αχαΐας, έχοντας καταγράψει σημαντικές επιτυχίες ακόμη και στην Δ Εθνική κατηγορία. Καλωσορίζουμε τον κύριο Καπετανάκη στις τάξεις του συλλόγου μας και είμαστε βέβαιοι, πως όλοι μαζί, «θα ανάψουμε ξανά το φάρο»

Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο προπονητή μας Γιώργο Νικολακόπουλο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Δημήτρης Μανθόπουλος διήνυσε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του…
Cresta Posts Box by CP