Απόλλων Βίδοβας: Αναβολή σήμερα με Φαραϊκό λόγω πένθους

0

Ο Απόλλωνας Βίδοβας θρηνεί για τον χαμό του Βασίλη Αγγελόπουλου, που είχε συνδέσει το όνομά του με το σωματείο, καθότι ήταν πατέρας του ποδοσφαιριστή της ομάδας Αποστόλη Αγγελόπουλου, αδερφός του προέδρου Δημήτρη Αγγελόπουλου και πατέρας του αντιπροέδρου Μιχάλη Αγγελόπουλου.

Έτσι, η ΕΠΣΑ αποφάσισε ορθά να αναβάλλει την αναμέτρηση με τον Φαραϊκό, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 17.30 και προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αχαΐας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στο σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΙΔΟΒΑΣ καθώς και στην οικογένεια του Βασίλειου Αγγελόπουλου για τον αιφνίδιο θάνατό του σήμερα το απόγευμα 02/04/2016. Ο Βασίλειος Αγγελόπουλος ήταν πατέρας του Αποστόλη Αγγελόπουλου ποδοσφαιριστή του Απόλλων Βίδοβας , αδερφός του Δημητρίου Αγγελόπουλου Προέδρου του σωματείου και πατέρας του αντιπροέδρου του σωματείου Μιχαήλ Αγγελόπουλου.

Αποφασίστηκε η κατάθεση συμβολικού ποσού στο Ταμείο Τραυματιζομένων ποδοσφαιριστών στην μνήμη του εκλιπόντος.

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Ε.Π.Σ.Α. αποφάσισε την αναβολή του αγώνα μεταξύ των ομάδων Φαραϊκός -Απόλλων Βίδοβας που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 17:30 στο γήπεδο Ντα λούζ στις 03/04/16»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σπουδαία νίκη σημείωσε η ομάδα του Ερμή, που επικράτησε στην…
Cresta Posts Box by CP