Απόλλων Βίδ.- Αστέρας Τσουκ. 0-1: «Διπλό» παραμονής μέσω Τζάφα

0

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Αστέρας Τσουκαλείκων επί του Απόλλωνα Βίδοβας με 1-0 στο γήπεδο του Λιμνοχωρίου στο πλαίσιο της 24ης  στροφής της Β’ κατηγορίας, πραγματοποιώντας κομβικό βήμα για την κατάληψη της παραμονής.

Οι παίκτες του Αντώνη Σφυρή δείχνουν χαρακτήρα στα δύσκολα και μετά την επιτυχία με τον Αστέρα Μιντιλογλίου, πήραν το σκαλπ και του μαχητικού Απόλλωνα Βίδοβας, που έχασε έδαφος στη μάχη της σωτηρίας και σε περίπτωση νέας νίκης κόντρα στη Δόξα Χαλανδρίτσας θα «σφραγίσουν» την παρουσία τους στην ερχόμενη Β’ ΕΠΣΑ.

Το γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Τζάφα με σουτ στο 58’, που αιφνιδίασε τον Διαμαντόπουλο. Ο Απόλλωνας δεν εξαργύρωσε το «τρίποντο» με τον Δία και πλέον στρέφει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Φαραϊκό.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Απόλλων Βίδ. (Μαγκαφάς): Διαμαντόπουλος, Κρίγκος, Δ. Αγγελόπουλος, Γκιώνης, Κόλλιας (77’ Τούντας), Γκόλφης (65’ Τσαγκαράς), Τόγιας, Βρύνιας (84’ Χ. Αγγελόπουλος), Αντωνόπουλος, Ραυτακόπουλος, Κωνσταντινόπουλος

Αστέρας Τσουκ. (Σφυρής): Δαλαβούρας, Μητρόπουλος, Παρασκευάς, Κολλαίτης, Γραββάνης , Βαζούρας ,Κωνσταντινόπουλος, Τζώλλας , Σολωμός (74′ Κότσα) , Κανελλόπουλος,  Τζάφα ( 74′ Πάντος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την 12η νίκη του σε 26 αγώνες στην φετινή Α΄…
Cresta Posts Box by CP