Απόλλων Εγλ.- Απόλλων Βίδ.  3-2: Πανηγύρισε την άνοδο με «δράστες» τους Σουγλέρη και Γελάσιο

0

Ο Απόλλων Εγλυκάδας ξεπέρασε το εμπόδιο του Απόλλωνα Βίδοβας με 3-2 και αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας, με μαθηματική ακρίβεια και 3 στροφές προτού ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Ο Απόλλων Βίδοβας, που παλεύει για την παραμονή, άνοιξε το σκορ στο 18’ με τον Βέση, αλλά 2 λεπτά μετά ο Γελάσιος ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Στο 79’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν για δεύτερη φορά με τον Αντωνόπουλο να παραβιάζει την εστία των «μελανόλευκων», αλλά ο Απόλλωνας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με ανατροπή στο 81’ (Γελάσιος) και στο 85’ (πέναλτι ο Σουγλέρης) πανηγύρισε την δίκαιη άνοδο, που του αξίζει, όντας η πιο σταθερή ομάδα του 1ου ομίλου.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ (Σγούρας): Αγοράκης, Γελάσιος, Νικολόπουλος, Παναγόπουλος, Τσίτσαρης, Φωτακόπουλος (70’ Βασιλακόπουλος), Καφεντζής (82’ Σουγλέρης), Καραμάνης (61’ Ι. Βανάκας), Δημητρακόπουλος, Μαντάς, Ραμόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΙΔΟΒΑΣ (Μαγκαφάς): Διαμαντόπουλος, Γκιώνης, Κρίγκος (86’ Κόλλιας), Αγγελόπουλος, Ραυτακόπουλος, Γκόλφης, Βρύνιας, Τόγιας, Βέσης, Κωνσταντινόπουλος, Αντωνόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε το 10ο κομμάτι στο παζλ της φετινής Γ2 ΕΣΚΑ-Η,…
Cresta Posts Box by CP