Απόλλων Εγλ.- Παναχαϊκός  2-0: Αξίζει και με το παραπάνω την άνοδο

0

Άλλη μία κομβικής σημασίας νίκη προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Απόλλωνας Εγλυκάδας, αφού ξεπέρασε το σκόπελο του δυναμικού Παναχαϊκού με 2-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΑ και αποσπάστηκε στο +7 από την 3η θέση, 5 στροφές πριν από την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Η ομάδα του Δημήτρη Σγούρα αποπνέει σταθερότητα και συγκέντρωση από την αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με απόρροια τις 17 νίκες σε 25 αγωνιστικές υποχρεώσεις, πράγμα που καταδεικνύει την δυναμική της ομάδας. Τα γκολ για τους «μελανόλευκους» σημείωσαν οι Δημητρακόπουλος στο 44’ και Ραμόπουλος στο 81’, ενώ μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια απώλεσε ο Αθανασόπουλος του Παναχαϊκού, με το φάουλ του να αποσοβείται από τον Αγοράκη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Γελάσιος, Νικολόπουλος, Παναγόπουλος, Τσίτσαρης, Φωτακόπουλος, Αντωνόπουλος (78’ Ι. Βανάκας), Μαντάς, Δημητρακόπουλος (87’ Βασιλακόπουλος), Σουγλέρης (31’ λ.τ. Καραμάνης), Ραμόπουλος

ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ : Κολαϊτης, Μπατράλης (46’ Λ. Νταφογιάννης), Μάρκου, Πιττάκας, Λαζανάς, Πόγκας (65’ Σπυρόπουλος), Ι. Νταφογιάννης, Σταματελάτος, Κολλάρος (80’ Νιοτόπουλος), Παπαδιονυσίου, Αθανασόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η οδεύει προς την τελική ευθεία…
Cresta Posts Box by CP