Αστέρας Τέμενης: “Πρόκληση και εμπαιγμός των κανόνων”

0
Ο Αστέρας Τέμενης θα συνεδριάσει αύριο Τρίτη 17 Απριλίου, για να αποφασίσει αν θα καταθέσει ένσταση ενάντια στην Ακράτα για αντικανονική συμμετοχή του Π.Διαμαντόπουλου.

Το ίδιο είχε κάνει και στο μεταξύ τους παιχνίδι και τελικά δικαιώθηκε αποσπώντας +3, με τους “κιτρινόμαυρους” να χάνουν το ματς στα χαρτιά με 3-0 και παράλληλα να δέχονται ποινή -3 βαθμών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΕΜΕΝΗΣ:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Αστέρα Τέμενης με το υπ΄αριθμ. Πρωτοκόλλου 23 της 04/ΑΠΡΙΛΙΟΥ/2018 έγγραφό του,  προς την Επιτροπή Πρωταθλήματος, γνωστοποίησε ότι δεν θα προέβαινε σε ΕΝΣΤΑΣΗ για Αντικανονική Συμμετοχή ποδοσφαιριστή αντιπάλου ομάδας σε αγώνα Πρωταθλήματος  της Β΄Κατηγορίας  ΕΠΣΑχαιας, παρά το γεγονός ότι είχαμε έννομο συμφέρον.

Όμως, σωματείο του ομίλου μας, συνέχισε να αγνοεί τους κανονισμούς του αθλήματος, προβαίνοντας και πάλι σε αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή σε επίσημο αγώνα Πρωταθλήματος ( Τρίτη συνεχόμενη  φορά ), με αποτέλεσμα να ΑΛΛΙΩΝΕΤΑΙ  η εικόνα του βαθμολογικού πίνακα, να ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του Πρωταθλήματος, και το γεγονός αυτό να αποτελεί ΠΡΟΚΛΗΣΗ και ΕΜΠΑΙΓΜΟ  των κανόνων και της ευνομίας του αθλήματος, παρά του ότι έχουμε προειδοποιήσει ότι επιζητούμε την πλήρη εφαρμογή των κανόνων του αθλήματος, χωρίς ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ να έχουμε καμία άλλη διαφορά με κάποιο αθλητικό σωματείο της ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ.

Για τους πιο πάνω λόγους, συγκαλούμε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο αύριο Τρίτη 17/04/2018, ώστε να αποφασίσουμε αν θα προβούμε ή όχι σε ΈΝΣΤΑΣΗ για Αντικανονική Συμμετοχή ποδοσφαιριστή σε αγώνα του Ομίλου μας, αφού έχουμε έννομο συμφέρον,  προασπιζόμενοι την ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ του Πρωταθλήματος !

Με  Τιμή

Το Γραφείο Τύπου

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τρεις αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν για την 24η στροφή, αφού τα παιχνίδια…
Cresta Posts Box by CP