Αστέρας Τσουκ.- Θέα  0-2: «Κλείδωσε» την παραμονή με σούπερ δεύτερο γύρο

0

Η Θέα έδειξε περίσσια ψυχικά αποθέματα, κυρίως στο δεύτερο μισό της Β’ κατηγορίας, όπου μάζεψε 25 βαθμούς από τους 40 συνολικά, που τελικά αποδείχθηκαν αρκετοί, προκειμένου να φέρουν εις πέρας τον στόχο της σωτηρίας.

Οι 3 τελευταίοι ήρθαν κόντρα στον Αστέρα Τσουκαλείκων, με την ομάδα του Κυριάκου Μπαζάρογλου να περνάει αλώβητη από τα Βραχνέικα με 2-0 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κασπίρη, που σκόραρε εις διπλούν στο 53’ και στο 64’.

Η παραμονή αφιερώθηκε στον παίκτη της ομάδας Θανάση Νταγιούκλα και στον ανιψιό του Γιώργο, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σφυρής): Τσουραμάνης, Μητρόπουλος, Τούρλας (65’ Γιαννακόπουλος), Τζώλλας, Κολαίτης, Γραβάνης, Ζησιμόπουλος, Βαζούρας, Πάντο (55’ Τζάφα), Παρασκευάς, Κανελλόπουλος (71’ Κωνσταντινόπουλος)

ΘΕΑ (Μπαζάρογλου): Σγούρας, Νικολάτος, Κωστακόπουλος, Γιαννόπουλος, Μητρόπουλος, Κανελλακόπουλος, Καλογερόπουλος, Πολυχρονόπουλος (62’ Σ.Μπούρδος), Θ. Μπούρδος (77’ Α.Μπούρδος), Μπανταδάκης, Κασπίρης (90’ Παστός)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άξιος της μοίρας του μπορεί να χαρακτηριστεί ο Αχαιός Σαραβαλίου,…
Cresta Posts Box by CP