Ασταμάτητη η Δόξα Παραλίας

0

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη σε 7 δοκιμασίες μακριά από το γήπεδο της Παραλίας κατάφερε να πετύχει η Δόξα και μάλιστα μέσα στο «Φ.Αραβαντινός» εις βάρος της Θύελλας Πατρών με το εμφατικό 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην 3η σερί επιτυχία τους και οι γηπεδούχοι έμειναν μακριά από τα θετικά αποτελέσματα για 5ο διαδοχικό ματς, συνεχίζοντας να απογοητεύουν με τις εμφανίσεις τους. Η ομάδα του Νίκου Δεργούτη προηγήθηκε στο 8’ με τον Σταυριανόπουλο και διπλασίασε το υπέρ της προβάδισμα στο 58’, χάρη σε τελείωμα του Ορφανίδη, που πάσαρε στον Σπανό στο 69’, για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο.

Πολύ καλή απόδοση από πλευράς νικητών είχαν οι Ορφανίδης, Σπανός, Παπαστεργίου και Σπυρόπουλος. Η Δόξα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2015, αναρριχόμενη στην 10η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς.

 

ΘΥΕΛΛΑ: Τζουραμάνης, Ιωάννου, Νταγιούκλας (30’ Γκοτσόπουλος), Γιαννόπουλος, Μαρκόπουλος, Δεληγιαννάκης (86’ Ρούντος), Κουνάβης (72’ Θεοδωρόπουλος), Βλασόπουλος, Τσέλα, Ηλιόπουλος, Πανταζής

ΔΟΞΑ ΠΑΡ.: Χήρας, Καραπατάκης, Γεωργικόπουλος, Παπαστεργίου (83’ Δημακόπουλος), Λαζανάς, Παπαδημητρίου (70’ Ασλανίδης), Σπηλιόπουλος, Σπυρόπουλος, Οικονομόπουλος, Σπανός, Σταυριανόπουλος (53’ Ορφανίδης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Επιμέλεια: Βαγγέλης Μιχάλης Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Μιχάλης, Παναγιώτης Νικολόπουλος, "topikonews team"...  Το…
Cresta Posts Box by CP