Ατρόμητος Π.- Άρης Π. 5-1: Επέστρεψε στις νίκες με καταιγιστική εμφάνιση

0

Μετά από την απώλεια του Κυπέλλου και την ήττα στο ντέρμπι από τον Διαγόρα Βραχνείκων, ο Ατρόμητος δεν είχε άλλα περιθώρια για νέες αποτυχίες και με την σοβαρότητα που τον διακρίνει από την αρχή της χρονιάς συνέτριψε τον Άρη Πατρών με 5-1 και διατηρείται σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Αχαϊκή.

Στο 2’ ο Μούτσα άνοιξε το σκορ και στο 7’ ο Τσιάτο διπλασίασε το προβάδισμα των «πορτοκαλί». Στο 12΄ο Τσάλτας εκτέλεσε φάουλ και σημάδεψε το δοκάρι του Καραλή, ο οποίος νικήθηκε από τον Μούτσα στο 15’ και ο Αναγνώστου με υπέροχο τέρμα έκανε το 4-0 στο 21’.

Στο 53’ ο Μούτσα πέτυχε χατ τρικ και στο 60’ ο Σκιαδάς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σε ένα άσχημο απόγευμα για τον Άρη Πατρών.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Ατρόμητος (Πεφάνης): Σουτζόγλου, Μολφέτας, Μανθόπουλος, Ασημακόπουλος, Ρουγκάλας, Ζήσι, Παπαγεωργίου (53’ Τασσόπουλος), Τσάλτας (46’ Μπελεζάκης), Τσιάτο (53’ Γκότσης), Αναγνώστου, Μούτσα

Άρης (Καπετανάκης): Καραλής, Πανούσης, Σκιαδάς, Δριμάλας, Σταυρόπουλος (46’ Καρακάσης), Ιωακειμίδης, Λάζαρης, Σούφης (70’ Σπηλιωτόπουλος), Αλποχωρίτης, Λυμπέρης, Βουτσινάς (46’ Νικολόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σπουδαίο «τρίποντο» πανηγύρισε χτες το απόγευμα ο Πήγασος Μπεγουλακίου, που…
Cresta Posts Box by CP