Ατρόμητος Π.-Κεραυνός Αγ. Βασ. 0-1: Για το back to back μέσω Βάρρα

0

Ο Βασίλης Βάρρας έκρινε τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και έστειλε τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στον τελικό του θεσμού για δεύτερη σερί χρονιά, δίνοντας του το δικαίωμα να τον κατακτήσει για 2η διαδοχική σεζόν.

Ο μέσος της ομάδας του Γιάννη Ζερδεβά νίκησε με δυνατό σουτ τον Σουτζόγλου στο 50′ και το γκολ του ήταν αρκετό, για να χαρίσει την πρόκριση. Ο Ατρόμητος το πάλεψε, έχασε μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση με τους Μολφέτα (65′) και Μούτσα (83′), αλλά ο Χάχαλης απέκρουσε και τις δύο προσπάθειες των γηπεδούχων.

Στο 81′ αποβλήθηκε ο Τζελέπης των “πορτοκαλί” και το ματς διακόπηκε, λόγω καρέκλας που έριξε φίλαθλος στον αγωνιστικό χώρο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Ατρόμητος Πατρών (Πεφάνης): Σουτζόγλου, Γιαννόπουλος, Μολφέτας, Ασημακόπουλος,  Μανθόπουλος, Ζίσι, Βαγγελάτος (70′ Βουρλούμης), Ρουγκάλας, Παπαγεωργίου,  Τζελέπης, Μούτσα.

Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (Ζερδεβάς): Χάχαλης, Μπίρης, Μπαλατής (87′ Ντινόπουλος), Ασκούνης, Καραχάλιος,  Βάρρας, Νάτσης,  Παπαχριστόπουλος, Μπουλούμπασης (90′ Σπανογιάννης), Λάγιος (77′ Μπερτσιάς).Τσιάτο

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σήμερα στις 15.30 θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις των ημιτελικών του…
Cresta Posts Box by CP