Αφιέρωμα στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου!

0

Από σήμερα ξεκινάμε τα αφιερώματα για τις ομάδες της Α΄ και της Β΄κατηγορίας και το TOPIKONEWS μπαίνει στην αφετηρία με ένα δυναμικό αφιέρωμα στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

Να κατακτήσει αυτό που έχασε…

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου έχασε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α΄ΕΠΣΑ στο νήμα και κόντρα στον πρωταθλητή Διαγόρα Βραχνείκων επικράτησε και τις 2 φορές! Βέβαια κατέκτησε τον θεσμό του Κυπέλλου και θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα, “χτυπώντας” παράλληλα το πρωτάθλημα, που απώλεσε στα “χασομέρια”.

Το “πάρε-δώσε” του καλοκαιριού…

Ο περυσινός βασικός κορμός έμεινε στην θέση του αν εξαιρέσουμε την φυγή των Βάρρα (1ος σε συμμετοχές πέρυσι), Μπαλατή και Ηλία Ασκούνη. Στον πάγκο παρέμεινε ο πολύπειρος Γιάννης Ζερδεβάς και στο μεταγραφικό προσκήνιο η ομάδα του Αγίου Βασιλείου προέβη σε ουσιαστικές κινήσεις.

ΗΡΘΑΝ: Δεληγιαννάκης, Δερβίσης, Παλαιολογόπουλος, Μπαμπαλιούτας, Φραγκουλάκης, Κουτσουμπής, Ν,Ασημακόπουλος

ΕΦΥΓΑΝ: Η.Ασκούνης, Ντινόπουλος, Βάρρας, Αθανασακόπουλος, Καραχανίδης, Λάγιος, Μπαλατής

Τα περυσινά πεπραγμένα…

Ο Κεραυνός τερμάτισε στην 2η θέση με 73 βαθμούς την ίδια ώρα που ο Διαγόρας Βραχνείκων έπαιρνε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄Εθνική με ένα βαθμό παραπάνω. Σε 30 αγωνιστικές μέτρησε 23 νίκες- 4 ισοπαλίες και 3 ήττες, σκοράροντας 71 φορές (2η καλύτερη επίθεση) και έχοντας παθητικό 23 τερμάτων (καλύτερη άμυνα μαζί με Διαγόρα).

Νίκησε τον Διαγόρα με 3-0 εντός έδρας και με 1-0 στα Βραχνέικα και στοίχισε τελικά το κακό ξεκίνημα (2 σερί ήττες με Δόξα Παραλίας και Ατρόμητο Πατρών). Στον 2ο γύρο σε 15 αγωνιστικές πήρε τα 14 παιχνίδια και έφερε ισοπαλία στα Ζαρουχλέικα με τον Ατρόμητο. Παρόλα αυτά δεν γεύτηκε το νέκταρ του πρωταθλητή και στάθηκε άτυχος.

Πήρε το Κύπελλο με 5/5 εκτός έδρας…

Στο Κύπελλο διατήρησε τα σκήπτρα για 2η σερί σεζόν και έφτασε στον τελικό πραγματοποιώντας 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό του. Συνέτριψε την Ζήρια με 8-0, πέρασε δύσκολα από το Αίγιο (2-1 την Θύελλα Αιγίου) και έριξε στο καναβάτσο και την Θύελλα Πατρών με 1-0.

Στα προημιτελικά κληρώθηκε με τον Διαγόρα και τον απέκλεισε στα Βραχνέικα με 4-3, ενώ στην ημιτελική φάση ξεπέρασε τον σκόπελο του Ατρομήτου Πατρών στα Ζαρουχλέικα με 1-0. Στον τελικό της Κάτω Αχαγιάς νίκησε με γκολ του Μπουλούμπαση τον Πανμοβριακό και για 2η συναπτή χρονιά πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Ο στόχος για την σεζόν 2017/18…

Μεγάλη υπόθεση η παραμονή του Γιάννη Ζερδεβά στον πάγκο, όπως και η διατήρηση των βασικών μονάδων από το περυσινό δυναμικό. Κρατάει την ομοιογένειά του και ποντάρει πολλά στη συνοχή και στην έδρα του.

Στόχος είναι το βήμα παραπάνω. Αυτό που χάθηκε πέρυσι στις λεπτομέρειες. Η κατάκτηση του τίτλου. ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Θα τερματίσει από 1ος-3ος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Γλαύκος έδωσε χθες στο γήπεδο της Αλεξιώτισσας δυνατό φιλικό…
Cresta Posts Box by CP