Αφιέρωμα στους ομίλους της Β΄ΕΠΣΑ της νέας σεζόν!

0
Ανανεωμένο θα είναι το προσεχές πρωτάθλημα στην δεύτερη τη τάξει ερασιτεχνική κατηγορία, αφού οι 3 όμιλοι έγιναν 2 και οι ομάδες δείχνουν ενισχυμένες με γνώμονα να έχουν ανταγωνιστικό ρόλο.

Η έναρξη της Β΄ κατηγορίας έχει οριστεί για τις 28 Σεπτεμβρίου και η «Match» δοκιμάζει μια πρώτη καταγραφή στα κατατόπια των ομίλων, για να πάτε διαβασμένοι στο γήπεδο.

Με όνομα «βαρύ»

Ομάδες που έχουν την δική τους διαδρομή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού έχουν την τιμητική τους στον Α΄όμιλο. Αστραπή Ψαροφαΐου, Ατρόμητος Λάππα, Δάφνη Πατρών, Περιβόλα, επιστροφή Εθνικού Πατρών… Από όπου και αν τον πιάσεις, ο όμιλος περιτριγυρίζεται από «θηρία» για την κατηγορία.

Οι υπόλοιπες ομάδες (Καλλιθέα, Λέων Αλισσού, Σταροχώρι, Αχαϊκός, Καμίνια, Φαραϊκός, Παναχαϊκός, Ίκαρος Πετρωτού, Αστέρας Μιντιλογλίου, Πετεινοί, Δόξα Νιφορεΐκων) μόνο αμελητέες ποσότητες δεν είναι και προσδίδουν μια «άγρια ομορφιά».

Δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ακλόνητο φαβορί. Οι ομάδες της Δυτικής Αχαΐας έχουν έδρα, οι νεανικές Πετεινοί, Μιντιλόγλι, Ίκαρος Πετρωτού πιθανότατα θα κάνουν ζημιές, ενώ κάποιοι τα πήγαν περίφημα στο κομμάτι της ενίσχυσης και βάζουν ψηλά τον πήχη (Φαραϊκός, Αστραπή, Περιβόλα).

Θα «πέσουν κορμιά»

ΠΑΟΚ Πατρών, Ζαβλάνι/Αίας, Άβυθος Αιγιαλείας, Πανιώνιος/Αχιλλέας, Αναγέννηση Ψαθόπυργου, Φλόγα Ροδιάς, Ολυμπιακός Πατρών, Άνω Καστρίτσι, Φοίνικας Ζήριας, Αργυρά, Αχιλλέας Καμαρών, Αετός Ρίου, Αστήρ Τέμενης, Απόλλων Εγλυκάδας, Δρέπανο και Απόλλων Συνοικισμού Αιγίου αποτελούν τους 16 «μονομάχους» στον Β΄όμιλο.

Εκεί υπάρχει το δεδομένο των ομάδων της Αιγιαλείας, που δύσκολα περνάς από τα «σπίτια» τους και σίγουρα κάποιες θα φτάσουν ψηλά. Οι «δικές» μας ομάδες δείχνουν ισχυρές και ενισχυμένες (Αετός Ρίου, Δρέπανο, Πανιώνιος/Αχιλλέας, ΠΑΟΚ Πατρών) ενώ Ολυμπιακός Πατρών, Ζαβλάνι/Αίας και Αναγέννηση Ψαθόπυργου «έχτισαν» ρόστερ με βάθος και αξιώσεις.

Ο Απόλλων Εγλυκάδας θα είναι εκ νέου σοβαρός, το Άνω Καστρίτσι θα επιδιώξει να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο και η Αργυρά διατήρησε τον βασικό κορμό, οπότε έχει συνοχή και χημεία από την αφετηρία

Από την εφημερίδα MatchΑχαϊας (16/9)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε ο 2ος όμιλος και μένει στον 1ο όμιλο της…
Cresta Posts Box by CP