Αχαιός ΄47: Ανακοίνωση για το κλειστό Αλεξιώτισσας

0

Ο Αχαιός ΄47 εξέδωσε ανακοίνωση για την μεταχείριση που τυγχάνει, όσον αφορά στην διάθεση των προπονήσεων από το δημοτικό γήπεδο της Αλεξιώτισσας.

Η ομάδα έχει δηλώσει σαν έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο και ακόμα δεν έχει πατήσει παρκέ για να προπονηθεί. Για αυτό το λόγο εξέδωσε δριμύτατη ανακοίνωση για τα όσα συμβαίνουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή που αναφέρει τα εξής (συντάχθηκε από το προπονητικό δίδυμο Κουτρούλη και Βασιλείου):

«Ως προπονητές του Αχαιού ΄47 θέλουμε να εκφράσουμε την απορία μας, αλλά και την αγανάκτησή μας για τα όσα συμβαίνουν με τη διάθεση προπονήσεων στο δημοτικό γήπεδο της Αλεξιώτισσας.

Η ομάδα μας ως γνωστόν μετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η, το οποίο ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου και έχει ως έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο. Δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε μπει ακόμη για προπόνηση δυο εβδομάδες πριν το πρώτο τζάμπολ, την στιγμή που ανταγωνιστικές ομάδες όπως π.χ. ο Πήγασος και ο Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ κάνουν 2 και 3 προπονήσεις εδώ και ένα μήνα! Και προς Θεού, καμία μομφή στις δυο ομάδες με τις οποίες έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις.

Κύριε Μοίραλη, επιτέλους αφήστε τις ειρωνίες και απαντήστε ποιος είναι ο λόγος που φέρεστε έτσι σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Αχαιός ΄47. Ενα γελοίο ποσό οφειλής που επικαλεστήκατε δεν είναι λόγος ικανός να μας πείσει. Αλλωστε διακανονίστηκε η οφειλή και τέλος πάντων οποιαδήποτε κόντρα σας με τον πρόεδρο μας, κύριο Αγουριδη δεν είναι λόγος να συμπεριφέρεστε με εμπάθεια στους αθλητές, στους προπονητές και στην ομάδα του Αχαιού ΄47. Και στο κάτω κάτω το γήπεδο δεν ανήκει σε εσάς, αλλά στους αθλητές όλων των ομάδων».

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Συναρπαστική ήταν η 1η στροφή της φετινής Β΄κατηγορίας, με αρκετά…
Cresta Posts Box by CP