Αχαϊκή-Ακράτα 5-1: Αχαϊκή πέντε αστέρων στην κορυφή

0

Η Ακράτα μπορεί να προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης με την Αχαϊκή, με σκόρερ τον Έξαρχο, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμά της και οι γηπεδούχοι του Φίλιππου Σχοινά επιβλήθηκαν με 5-1, παραμένοντας στην κορυφή και παράλληλα διατηρώντας το +4 από τον Ατρόμητο και το +5 από τον Διαγόρα.

Στο 4’ ο Μαντάς αστόχησε σε πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος, όμως στο 10’ ο πρώην άσος του Παναιγιάλειου έφερε το ματς στα ίσια. Στο 14’ ο Αγγελόπουλος σκόραρε, έπειτα από ασίστ του Τσίμπιτση και το ημίχρονο έληξε 2-1.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και ο Καρράς έκανε το 3-1 στο 49’, με τον Αγγελόπουλο να δίνει διαστάσεις θριάμβου στο 52’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αποσκίτης προς το τέλος της συνάντησης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Αχαϊκή: Πάγκαλος, Ντάζος, Κωστής, Τσίμπιτσης, Μετζελόπουλος (60’ Μυλωνάς), Βαβάτσικος, Τσολόπουλος, Καρράς (71’ Αποσκίτης), Αγγελόπουλος, Παπαδάτος, Μαντάς Α. (55’ Μαντάς Ηλ.)

Ακράτα: Λεπενιώτης, Διαμαντόπουλος, Παππάς, Μεντής, Τσούρας (60’ Σακελλαρόπουλος), Αρβανίτης (66’ Ζίζηλας), Πρέζας, Φωλιάς, Μαρής (32’ λ.τ. Δορλής), Παναγόπουλος, Έξαρχος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στις 18.00 οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και το διοικητικό συμβούλιο…
Cresta Posts Box by CP