Αχαϊκή-Εθνικός Σαγ. 3-2: Αγχωτική νίκη για τα «καναρίνια»

0

Στο ντέρμπι της Δυτικής Αχαϊας, η Αχαϊκή επικράτησε με ανατροπή εις βάρος του μαχητικού Εθνικού Σαγείκων με 3-2, σε ένα χορταστικό ματς, ωστόσο δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, παρότι έφτασε στο πολύτιμο «τρίποντο», που την διατηρεί στην κορυφή.

Ο Αυγερινός «πάγωσε» το δημοτικό στάδιο της Δύμης στο 7’, αλλά στο 26΄ο Δενδρινός δε λάθεψε από τα 11 βήματα και ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Ο Εθνικός διαμαρτυρήθηκε έντονα για την φάση που δόθηκε πέναλτι. Στο 32΄ο Αγγελόπουλος σημάδεψε το δοκάρι του Κανελλόπουλου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αποσκίτης έβαλε σε θέση οδηγού τα «καναρίνια» , βρίσκοντας δίχτυα στο 47’ και ο Καρράς έκανε το 3-1 στο 66’. Οι «πολεμιστές» δεν το έβαλαν κάτω και με «δράστη» και πάλι τον Αυγερινό μείωσε στο 86’, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Αχαϊκή (Σχοινάς): Πάγκαλος, Ντάζος, Δενδρινός, Λιβάνης (81’ Πετρόπουλος), Κωστής, Στεφανόπουλος, Γεωργόπουλος, Αγγελόπουλος (73’ Λιάκος), Αποσκίτης, Βαβάτσικος, Καρράς (86’ Παπαδάτος)

Εθνικός Σαγ. (Σαλαμαλίκης): Κανελλόπουλος, Μπεκίρης, Φωκάς, Διακάτος, Σαλαμαλίκης (55’ Χρυσανθόπουλος), Πυρρής, Αυγερινός, Μπίσα, Λιακόπουλος (71’ Καρκούλιας), Ανδρεόπουλος (77’ Φράγγος), Γκοτσούλιας

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άλλη μία εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Πανμοβριακός, που έκαμψε…
Cresta Posts Box by CP