Αχαϊκή: Πήρε Δριμάλα, Σπυρόπουλο, έμεινε ο Ντάζος

0

Η Αχαϊκή συνεχίζει με προγραμματισμό τον μεταγραφικό σχεδιασμό της για την σεζόν που έρχεται και θα την βρει στην Γ΄Εθνική και χτες ανακοίνωσε τις πρώτες μεταγραφές της, που προέρχονται από την Α’ ΕΠΣΑ κατηγορία.

Στα “κιτρινόμαυρα” ντύθηκαν οι Δριμάλας (δεξιός μπακ από τον Άρη Πατρών) και ο Σπυρόπουλος (επιθετικός από την Δόξα Παραλίας), που έκαναν καλό πρωτάθλημα φέτος και βρίσκονται παράλληλα σε μικρή ηλικία. Στα συν, συγκαταλέγεται η παραμονή του Γιώργου Ντάζου, που επίσης αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της άμυνας της Αχαϊκής και ανανέωσε για ακόμα μία σεζόν.

Φημολογείται πως οι Μενίκου (χαφ, Αστέρας Αμαλιάδας) και Παπαδόπουλος (στόπερ, Δόξα Μανωλάδας) βρίσκονται μία ανάσα από τα “καναρίνια” και μέσα στις επόμενες ώρες θα ξέρουμε περισσότερα για τις προκείμενες περιπτώσεις.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Όπως είχαμε γράψει πρώτοι https://topikonews.gr/%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AC-82-%CE%BF-%CE%B3%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89/ στις 4/6, ο Άγγελος Γατσούλης συνεχίζει στην…
Cresta Posts Box by CP