Α’ ΕΠΣΑ: Μεγάλες μάχες σε Αλισσό, «Θ.Χρυσανθόπουλος», Ροδιά και Ζαρουχλέικα

0

Η 23η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας εκτυλίσσεται σήμερα στις 15.30 και το πρόγραμμα περιέχει μεγάλες συγκρούσεις, που σχετίζονται και με τα υψηλά αλλά και με τα χαμηλά επίπεδα της βαθμολογίας.

Η πρωτοπόρος Αχαϊκή δοκιμάζεται στον Αλισσό και καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του φορμαρισμένου Λέοντα, που οδεύει από νίκη σε νίκη και θα επιδιώξει να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Φίλιππου Σχοινά. Ο Ατρόμητος Πατρών που ακολουθεί κατά πόδας τα «καναρίνια» αντιμετωπίζει τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου εκτός έδρας, ενώ ντέρμπι παραμονής έχουμε στα Ζαρουχλέικα, όπου η Αναγέννηση Πατρών φιλοξενεί τον Πήγασο Μπεγουλακίου, σε ένα ματς «ο θάνατός σου η ζωή μου». Επίσης, το τελευταίο της χαρτί για την σωτηρία παίζει η Αναγέννηση Ψαθόπυργου, που λύνει τις διαφορές της με τον Απόλλωνα Συνοικισμού και θέλει μόνο νίκη, όπως άλλωστε και οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται σε δεινή θέση.

Στα υπόλοιπα ματς, ο Διαγόρας Βραχνείκων υποδέχεται τον Πανμοβριακό, ο Εθνικός Σαγείκων την Ακράτα, η Θύελλα Πατρών την Θύελλα Αιγίου και ο Άρης Πατρών την Δόξα Παραλίας.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

(Όλα τα ματς στις 15.30)

Αλισσού: Λέων Αλισσού- Αχαϊκή  (Τζαγκαράκης)

«Θ.Χρυσανθόπουλος»: Κεραυνός Α.Β.- Ατρόμητος Π. (Αναγνωστόπουλος)

Βραχνείκων: Διαγόρας Βραχν.- Πανμοβριακός  (Μακρυπόδης)

Σαγείκων: Εθνικός Σαγ.- Ακράτα  (Τζουανόπουλος)

Ροδιάς: Απόλλων Συν./Αιγίου- Αναγέννηση Ψαθόπ.  (Χρονάς)

Ζαρουχλείκων: Αναγέννηση Π.- Πήγασος Μπεγ. (Παπαδόπουλος)

«Φ.Αραβαντινός»: Θύελλα Π.- Θύελλα Αιγίου  (Καλύβας)

«Ντα Λουζ» (Οβρυάς): Άρης Π.- Δόξα Παρ.  (Ντάβλα)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Φοίνικας Αγυιάς επικράτησε κόντρα στον Γαλαξία Δεμενίκων με 59-41…
Cresta Posts Box by CP