Α’ ΕΠΣΑ: Σούπερ αφιέρωμα πριν από την σέντρα

0

Η Α΄ΕΠΣΑ κατηγορία 2017/18 ρίχνεται αύριο στην μάχη, αφού επανέρχεται στην αγωνιστική δράση με δυνατή πρεμιέρα και τα 8 ματς να γίνονται στις 17.00

Πάμε να δούμε τους 16 “μονομάχους” της φετινής κούρσας, που προμηνύεται συγκλονιστική και άκρως ενδιαφέρουσα, μέσα από το περισκόπιο του TOPIKONEWS:

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Πρωταγωνίστησε στις μεταγραφές και μένει να αποδείξει και εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου ότι θα παλέψει για την διάκριση. Στο “τιμόνι” ο Ανδρέας Ανδρούτσος και πλειάδα έμπειρων παικτών να φοράει τα “κιτρινόμαυρα”, με την ιστορική ομάδα να επιστρέφει στα “σαλόνια” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αχαϊας. Πρώτος αντίπαλος ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου στο γήπεδο του Προαστίου.

ΗΡΘΑΝ: Σχοινάς, Μαντάς, Τσίμπιτσης, Κανελλόπουλος, Καλλιβωκάς,  Σδρόλιας, Παρίσης, Γιάνναρης, Καραχανίδης, Ηλ.Ασκούνης, Μπαλατής, Σύρος, Κυρίτσης, Τσολακούδης, Παπαλέξης

ΕΦΥΓΑΝ: Παναγάκης, Κουργιαλής, Αγοράκης, Τσίτσαρης, Καρελής, Γιαννούχος, Παληγεώργος, Ρουντζαμάνης

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ: Περιμένουμε να δούμε μία σκληροτράχηλη ομάδα, “χτισμένη” από τον έμπειρο Φίλιππο Σχοινά, που πέρυσι πανηγύρισε το πρωτάθλημα στον πάγκο του Διαγόρα Βραχνείκων. Αρκετά ενισχυμένη η ομάδα του Λαδόπουλου θα επιδιώξει να μπει με το “δεξί” απέναντι στον Άρη Πατρών στα Ζαρουχλέικα.

ΗΡΘΑΝ: Τσίφας, Παναγόπουλος,  Καταρτζόπουλος, Αρφαράς, Βουτσινάς, Αν.Σπανός, Τζουραμάνης, Σταθόπουλος, Χριστοδουλόπουλος , Καραχάλιος

ΕΦΥΓΑΝ: Κουτούλας, Νικολόπουλος, Λέσσης, Δεληγιαννάκης, Γασπαρινάτος, Αδαμόπουλος

 

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Απέφυγε τις δυσκολίες σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο και με τον Νίκο Δεργούτη στην τεχνική ηγεσία θα παλέψει με στόχο την γρήγορη παραμονή και στη συνέχεια ένα καλό πλασάρισμα. Αρκετά νεανικός πλέον, όσον αφορά στο ρόστερ του, ξεκινάει το φετινό “ταξίδι” στα Ζαρουχλέικα κόντρα στην Αναγέννηση Πατρών.

ΗΡΘΑΝ: Λυμπέρης, Τσεκούρας, Γ.Σοφιανός, Θ.Σοφιανός, Σαββόπουλος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Βασιλόπουλος

ΕΦΥΓΑΝ: Αντωνόπουλος, Νιάχος, Μυλωνάς, Πλέγας, Κριμπάς, Σταυρόπουλος, Σκιαδάς, Βαλσαμής, Χιωτέλης

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Κινήθηκε δυναμικά στις μεταγραφές, αποκτώντας έμπειρα παιδιά (Μπινιέρης, Παπαστεργίου, Αθανασόπουλος, Σπυρόπουλος) και διατήρησε τον βασικό κορμό, πλην των Μούτσα και Μολφέτα (οδεύει στους Νέους Παναχαϊκής). Με τον πολύπειρο τεχνικό Σάκη Πεφάνη στην άκρη του πάγκου, οι “πορτοκαλί” έχουν τις βλέψεις για να κάνουν την υπέρβαση. Πρώτος αντίπαλος η Δόξα στην Παραλία.

ΗΡΘΑΝ: Σ.Αθανασόπουλος, Ηλ. Μαντάς, Παπαστεργίου, Σπυρόπουλος, Μπινιέρης, Κ.Τσάμης, Δ.Χριστόπουλος, Καλέντζης, , Μαργώνης,  Κολοβούρης, Κατσαρός ,

ΕΦΥΓΑΝ: Ασημακόπουλος, Βουρλούμης, Κ.Βαγγελάτος, Μούτσα

 

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ: Με πίστη στο μότο “Τόπος στα νιάτα” και με έναν φιλόδοξο προπονητή (Δημήτρης Κατριμπούζας) που αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα, ο Δαβουρλής αναμένεται να κάνει αρκετές ζημιές. Δουλεμένος, με δυνατή προετοιμασία θα στηριχθεί στο τρέξιμο και στο γεμάτο διάθεση και ελπίδα ρόστερ. Μειονέκτημα η έλλειψη πολλών έμπειρων παικτών, αλλά λογικά οι “κοκκινόμαυροι” δεν θα κινδυνέψουν.

ΗΡΘΑΝ: Κατριμπούζας (προπονητής) 

ΕΦΥΓΑΝ; Ράπτης (προπονητής), Καλέντζης, Μπούρσαλης

 

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Αποδυναμώθηκε σε σχέση με πέρυσι και συγκαταλέγεται στις ομάδες, που θα παλέψουν για την μάχη. Βέβαια όλα θα φανούν εντός γηπέδου και οι παίκτες που έχουν έρθει αναμένεται να προσφέρουν λύσεις παρέα με όσους έμειναν από πέρυσι. Ο Νίκος Λέσσης κοουτσάρει την ομάδα, που αύριο στις 17.00 υποδέχεται τον Ατρόμητο Πατρών.

ΗΡΘΑΝ:  Κουτούλας, Τσίτσαρης, Κρητικός, Γεωργίου , Χιωτέλης, Σκιαδόπουλος, Μπουμπουκας, Παναγιωτόπουλος, Βασιλόπουλος

ΕΦΥΓΑΝ: Τσίκας, Καταρτζόπουλος, Βουτσινάς, Α.Σπανός, Θεοχάρης, Σιδέρης

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ: Οι “πολεμιστές” αποτελούν κάθε χρόνο μία μαχητική ομάδα με δυνατή έδρα. Συνεχίζει και φέτος ο Νίκος Σαλαμαλίκης και “όπλο” της ομάδας της Δυτικής Αχαϊας είναι η ομοιογένεια, αφού έμεινε ο βασικός κορμός του ρόστερ και αποκτήθηκαν δυνατοί παίκτες, με σημαντικότερη προσθήκη στην επίθεση (Δημήτρης Ανδρεόπουλος). Στην αφετηρία βρίσκει την Θύελλα Αιγίου σε εκτός έδρας σύγκρουση.

ΗΡΘΑΝ: Γ.Σέρμπος, Αθανασόπουλος, Κοκκίνης, Κασάπης , Ανδρεόπουλος, Α.Σουρανής

ΕΦΥΓΑΝ: Σκιαδόπουλος, Κύργιος, Μπεκίρης Μ.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Ο Κυριάκος Αθανασίου έχει μάθει να δουλεύει με νέα, ταλαντούχα και φιλόδοξα παιδιά, που προέρχονται από την ισχυρή ακαδημία της ομάδας. Αποχώρησαν κάποια σημαντικά γρανάζια της μηχανής της Θύελλας (Μάζης, Αρβανίτης, Σωτηρόπουλος, Αφοί Παξιμάδη, Σακελλαρόπουλος), ωστόσο η Θύελλα βρίθει ταλέντων και αναμένεται να έχει σταθερή πορεία και φέτος. Εντός έδρας με Εθνικό Σαγείκων το παρθενικό παιχνίδι της σεζόν.

ΗΡΘΑΝ: Μάλλιος, Μανέτας

ΕΦΥΓΑΝ: Μακρυγιαννάκης, Μάζης, Γ.Παξιμάδης, Αν.Παξιμάδης, Σακελλαρόπουλος, Αρβανίτης, Σωτηρόπουλος

 

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ: Επιστρέφει στην Α΄ΕΠΣΑ, μετά από 1 χρόνο απουσίας και θέλει να αφήσει το στίγμα της με καλή πορεία και καλό ποδόσφαιρο. Στο “τιμόνι” παρέμεινε ο Χρήστος Γερολύματος και αποκτήθηκαν δυνατοί ποδοσφαιριστές (Δασουράς, Λαζανάς, Σουρανής, Ζαφειρόπουλος). Ξεκινάει στον Ριόλο απέναντι στον δυναμικό Πανμοβριακό.

ΗΡΘΑΝ: Λαζανάς, Σουρανής , Δασουράς, Ζαφειρόπουλος, Βέρρας, Κούρτης, Καλόφωνος, Καράγιωργας, , Δ.Καράγιωργας, Π.Καράγιωργας, Παπαδημητρακόπουλος,

ΕΦΥΓΑΝ: Λάτσης, Βαρνακιώτης, Λυμπέρης, Παναγόπουλος, Δούλος

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Με τον Γιάννη Ζερδεβά να προσδίδει σιγουριά στον πάγκο και με γλυκόπικρη γεύση από το χαμένο πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες την σεζόν που μας άφησε (πήρε και το Κύπελλο ΕΠΣΑ) ξεκινάει και φέτος με βλέψεις, με “όπλα” την ομοιογένεια και την δύναμη της έδρας. Θα παλέψει για νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ενθουσιώδη Αετό Πατρών.

ΗΡΘΑΝ: Δεληγιαννάκης, Δερβίσης, Παλαιολογόπουλος, Μπαμπαλιούτας, Φραγκουλάκης, Κουτσουμπής, Ν,Ασημακόπουλος , Χρυσανθόπουλος

ΕΦΥΓΑΝ: Η.Ασκούνης, Ντινόπουλος, Βάρρας, Αθανασακόπουλος, Καραχανίδης, Λάγιος, Μπαλατής

 

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ: Σώθηκαν πέρυσι στο νήμα με εξαιρετικό δεύτερο γύρο, ωστόσο για φέτος τα δεδομένα αλλάζουν. Προπονητής ο Ανδρέας Πετρόπουλος (πέρυσι βοηθός στον Πανμοβριακό) και δυνατές προσθήκες, που ανεβάζουν αυτόματα τον πήχη και το επίπεδο στο έμψυχο υλικό. Με Πήγασο εκτός έδρας στην πρεμιέρα, θέλει να μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα.

ΗΡΘΑΝ: Πετρόπουλος (προπονητής), Σιδέρης, Μετζελόπουλος, Λάτσης, Μιχαλόπουλος, Τσάκωνας, Βλάχος, Ταγκαράς, Σοφιανός

ΕΦΥΓΑΝ: Στρατίκης (προπονητής), Χριστόπουλος, Βέρρας, Μπενέτος, Βλάντι

 

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Αποτελεί ερωτηματικό το πως θα παρουσιαστεί, αφού ταλανίστηκε από προβλήματα διοικητικής και οικονομικής φύσεως και έφτασε στα πρόθυρα μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” δηλώνουν παρών και με νέο τεχνικό τον Γιώργο Αγγελόπουλο και μπόλικο ταλέντο στο ρόστερ θα παλέψουν για τον στόχο της παραμονής. Εντός έδρας στην αφετηρία και θα ψάξει τη νίκη απέναντι στη Νίκη Προαστείου.

ΗΡΘΑΝ: Κατριμπούζας, Δρόσος, Σουβαλιώτης, Παρταλης , Κατσίνας, Τσαγγαράς, Μπεκίρης Μ.

ΕΦΥΓΑΝ: Γ.Σέρμπος, Λαζανάς, Μούζος, Σχοινάς, Οικονομόπουλος, Α.Σέρμπος, Γερασιμόπουλος Α., Αθανασόπουλος

 

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ: Ένας ήρθε (Καταβάτης) ένας έφυγε (Μουστακόπουλος στην Παναχαϊκή) όμως ο στόχος είναι ο ίδιος για την ομάδα των Νίκου Πατρώνη και Χάρη Ράντου. Σκληροτράχηλο σύνολο, που θα τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι, με γνώμονα τον ενεργό ρόλο νεαρών ηλικιακά παιδιών στην βασική 11άδα. Κυνηγάει στην πρεμιέρα το θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα του Λιμνοχωρίου.

ΗΡΘΑΝ: Καταβάτης

ΕΦΥΓΑΝ: Μουστακόπουλος

 

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ: Το καμάρι του Ριόλου ήταν εξαιρετικό πέρυσι με την 3η θέση να καταβάλλεται στο πρωτάθλημα και με έναν χαμένο τελικό στο Κύπελλο ΕΠΣΑ. Με έναν ελπιδοφόρο και με φρέσκες ιδέες τεχνικό (Ντίνο Σπυρόπουλο), οι “κοκκινόμαυροι” στοχεύουν σε ανάλογη πορεία, με μυστικό την ομοιογένεια στο ρόστερ και με μόλις 3 μεταγραφές (ξεχωρίζει αυτή του Θανάση Φωτόπουλου). Ξεκινάει το Σάββατο εντός με την Θύελλα Πατρών.

ΗΡΘΑΝ: Μυλωνάς, Μαργαλιάς, Φωτόπουλος, Σπυρόπουλος (προπονητής)

ΕΦΥΓΑΝ: Κωνσταντινόπουλος (προπονητής), ΜΙχαλόπουλος, Αμπντουραμάνι, Αναγνωστόπουλος, Αθανασόπουλος, Αβράμης

 

ΠΗΓΑΣΟΣ: Η ομάδα από το Μπεγουλάκι έχει κάνει 11 μεταγραφές και από το περυσινό ρόστερ αποχώρησαν 9 παίκτες. Δύσκολο το έργο του Κώστα Τσιπιανίτη, που σκοπεύει να “δέσει” την νέα ομάδα, η οποία ναι μεν σφύζει από ταλέντο, αλλά στον αντίποδα θέλει χρόνο για να αποδώσει βάσει των δυνατοτήτων της. Εντός έδρας μάχη περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 1ης στροφής, με αντίπαλο τον Λέοντα Αλισσού στο Σαραβάλι.

ΗΡΘΑΝ: Καγκάνης, Πυρρής, Παπαθανασόπουλος, Ζ.Νιάχος, Χ.Νιάχος, Γκολώνης, Νικολακόπουλος, Γεωργόπουλος, Καραλής, Νικολόπουλος , Κακαφώνης

ΕΦΥΓΑΝ: Τσίφας, Αρφαράς, Φραγκουλάκης, Ραμόπουλος, Τρίγκας, Δ.Χριστόπουλος, Σταυρόπουλος, Γασπαρινάτος, Προύντζος

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΟΒΡΥΑΣ: Επέστρεψε μετά από χρόνια στην Α΄κατηγορία και επιθυμεί να παραμείνει μέσα από καλό ποδόσφαιρο και σταθερή τροχιά στο πρωτάθλημα που μόλις ξεκινά. Παραμένει για 3η σερί σεζόν στην τεχνική ηγεσία ο Γιάννης Αλεξανδρόπουλος, που κράτησε τα παιδιά που πέρυσι χάρισαν την άνοδο στην ομάδα και παράλληλα απέκτησε έμπειρα παιδιά (Γελάσιος, Σκιαδάς, Αντωνόπουλος). Ντέρμπι νεοφώτιστων στην πρεμιέρα με τον Δαβουρλής στην Αγυιά.

ΗΡΘΑΝ: Γελάσιος, Σκιαδάς , Αντωνόπουλος, Μπάδας, Πανόπουλος, Καραμπελιάς, Μήλας, Γάβραλος

ΕΦΥΓΑΝ: Ζαχαράτος, Αθανασόπουλος, Τζουραμάνης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου η Α΄ΕΠΣΑ κατηγορία επανέρχεται στο αγωνιστικό…
Cresta Posts Box by CP