Α’ ΕΠΣΑ (16η αγ.): Δοκιμασία για την Αχαϊκή στο «Θ.Χρυσανθόπουλος»

0

Η αυλαία του δεύτερου μισού της συναρπαστικής Α’ κατηγορίας ανοίγει σήμερα στις 15.00 με 8 αναμετρήσεις, που συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον και με μάχες που αφορούν τόσο τα υψηλά όσο και τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Βέβαια, από το πρόγραμμα δεσπόζει με διαφορά η δύσκολη έξοδος της πρωτοπόρου Αχαϊκής, που φιλοξενείται από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στο «Θ.Χρυσανθόπουλος» και καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της σκληροτράχηλης ομάδας του Κώστα Τσιπιανίτη. Ο Ατρόμητος επιζητά την 10η σερί νίκη του κόντρα στον Απόλλων Συνοικισμού στα Ζαρουχλέικα και ο Άρης Πατρών θέλει επιστροφή στις επιτυχίες απέναντι στην ουραγό Ακράτα.

Ντέρμπι για την παραμονή δίνουν Αναγέννηση Ψαθόπυργου και Αναγέννηση Πατρών, ενώ τοπικό ντέρμπι υπάρχει στα Σαγέικα, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Πανμοβριακό Ριόλου. Η «πληγωμένη» Θύελλα Πατρών θέλει μόνο «τρίποντο» κόντρα στον Πήγασο, για να μην μπλέξει σε περιπέτειες και ο Λέων Αλισσού λύνει τις διαφορές του με την Δόξα Παραλίας.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 16ης στροφής:

Θ. Χρυσανθόπουλος-Αγίου Βασιλείου: Κεραυνός – Αχαϊκή  (Μακρυπόδης)

Ζαρουχλέικα: Ατρόμητος – Απόλλων Συνοικισμού   (Τσιρογιάννης)

Ντα Λουζ Οβρυάς: Αρης – Ακράτα  (Αναγνωστόπουλος)

“Φώτης Αραβαντινός-Θύελλας”: Θύελλα Πατρών – Πήγασος  (Χρονάς)

Άνω Αλισσός: Λέων – Δόξα Παραλίας  (Ρηγόπουλος)

Βραχνέικα: Διαγόρας – Θύελλα Αιγίου   (Τιμολέων)

Σαγέικα: Εθνικός Σαγεΐκων – Πανμοβριακός  (Τζαγκαράκης)

Ρίο: Αναγέννηση Ψαθοπύργου – Αναγέννηση Πατρών  (Παπαδόπουλος)

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Πατρινός ποδοσφαιριστής Θόδωρος Κοτσόκολος, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη…
Cresta Posts Box by CP