Α’ ΕΠΣΑ (22η): Συγκρούσεις με φόντο την σωτηρία

0

Με άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια συνεχίζεται η αγωνιστική δράση της Α’ ΕΠΣΑ κατηγορίας και το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, όπου θα διεξαχθούν αναμετρήσεις, που «κόβουν» την ανάσα και ίσως παίξουν ρόλο στο ποιες ομάδες θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία και το αντίστροφο.

Η πιο κομβική μάχη για την σωτηρία θα διεξαχθεί στην Άβυθο, με την Θύελλα Αιγίου να υποδέχεται την Αναγέννηση Ψαθόπυργου, που παίζει «τελικό» και θα επιδιώξει το «διπλό», που θα την κρατήσει ζωντανή. Ο «θάνατός σου η ζωή μου» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το Πήγασος-Απόλλων Συνοικισμού, αφού όποιος ηττηθεί θα μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες. Η Δόξα Παραλίας φιλοξενεί τον Διαγόρα Βραχνείκων και αμφότεροι θα ψάξουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Η Αχαϊκή περιμένει τον Εθνικό Σαγείκων και θέλει να επανέλθει στα «τρίποντα», όπως και ο Ατρόμητος Πατρών, που παίζει με τον Άρη Πατρών στα Ζαρουχλέικα.

Η Θύελλα ταξιδεύει στην Ακράτα, ο Λέων Αλισσού με νίκη κόντρα στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου διασφαλίζει την παραμονή και ο Πανμοβριακός λύνει τις διαφορές του με την Αναγέννηση Πατρών στον Ριόλο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 22ης:

(όλα τα ματς στις 15.30)

Κ.Ζάρρας: Πήγασος-Απόλλων Συνοικισμού  (Μακρυπόδης)

Ακράτας:  Ακράτα-Θύελλα Πατρών    (Σπηλιωτόπουλος)

Ζαρουχλείκων: Ατρόμητος-Άρης   (Παπαδόπουλος)

Ριόλου: Πανμοβριακός-Αναγέννηση Π.  (Καλύβας)

Κάτω Αχαγιάς: Αχαϊκή-Εθνικός Σαγείκων  (Χρονάς)

Αβύθου: Θύελλα Αιγίου-Αναγέννηση Ψαθ.  (Τσιρογιάννης)

Παραλίας: Δόξα Παρ.- Διαγόρας Βραχν.  (Ανδριανός)

Άνω Αλισσού: Λέων Αλισσού-Κεραυνός (Ντάβλα)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Α’ ΕΠΣΑ κατηγορία έχει μπει στην τελική ευθεία και…
Cresta Posts Box by CP