Α’ ΕΠΣΑ (25η): Οι MVP των 8 αναμετρήσεων

0

Πάμε να δούμε τους διακριθέντες των 8 αναμετρήσεων της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας, μέσα από ένα πλούσιο άρθρο, που επιμελείται η συντακτική ομάδα του topikonews.gr.

ΑΧΑΪΚΗ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ  1-0

Ο Τάσος Καρράς σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και χάρισε το πολύτιμο “τρίποντο” στα “καναρίνια”. Έχει βρει δίχτυα στα τελευταία ματς και σίγουρα αποδεικνύονται κομβικά στην προσπάθεια της Αχαϊκής, για να κατακτήσει τον τίτλο.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π.- ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓ.  3-0

Ο Νάσος Αναγνώστου έκανε το 2-0 στο 30′ και γενικά ήταν σταθερός σε απόδοση, όπως στα περισσότερα ματς της φετινής σεζόν. Δημιούργησε αρκετά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα και είχε ηγετικό ρόλο στο χώρο του κέντρου.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ Α.Β.- ΑΡΗΣ Π.  2-0

Ο Νεκτάριος Μπερτσιάς άνοιξε το σκορ στη νίκη του Κεραυνού με τον Άρη, έφτασε τα 9 γκκολ στο πρωτάθλημα και γενικότερα είχε θετική παρουσία, δείχνοντας πάθος και όρεξη, σε ένα ματς που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.

 

ΔΟΞΑ ΠΑΡ.- ΘΥΕΛΛΑ Π.  2-1

Πολλοί ήταν οι διακριθέντες των νικητών, όμως ο Νίκος Ορφανίδης καπαρώνει τον τίτλο του πρωταγωνιστή, καθότι σκόραρε στις καθυστερήσεις και έδωσε το “τρίποντο”, που ισούται με μισή-παραμονή.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ- ΠΗΓΑΣΟΣ  4-0

Ο Καραμήτσος σκόραρε εις διπλούν στο ματς με τον Πήγασο και πέτυχε άλλα δύο τέρματα, σκοράροντας σε ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας του, που εξασφάλισε την παραμονή.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ- ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ 2-0

Άριστα πήρε η αμυντική γραμμή των γηπεδούχων της οποίας ηγήθηκε ο πατρινός έμπειρος στόπερ Βερβέρογλου, που δέσποσε με την παρουσία του και καθοδήγησε και τους παίκτες που τον πλαισίωναν, οι οποίοι είχαν εξαιρετική παρουσία.

 

ΑΚΡΑΤΑ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π.  1-4

Ο Χρήστος Τζελέπης πέτυχε το 3ο και 4ο γκολ της Αναγέννησης και αξίζει τον τίτλο του πρωταγωνιστή, αφού στα τελευταία ματς της ομάδας του Νίκου Λέσση αποδίδει εξαιρετικά και παλεύει με όλες τις δυνάμεις του, έτσι ώστε η ομάδα του να πετύχει την παραμονή.

 

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ.  2-1

Ο Σπύρος Αβράμης βρίσκεται σε καλή κατάσταση και σκόραρε σε άλλο ένα ματς, δίνοντας άλλη μία νίκη στην ομάδα του Πανμοβριακού, που δεν χαρίστηκε στην Αναγέννηση και την υποχρέωσε στον υποβιβασμό.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλη νίκη πέτυχε χτες το απόγευμα η ομάδας της Καλλιθέας…
Cresta Posts Box by CP