Α’ ΕΠΣΑ (26η): Ο τίτλος για την Αχαϊκή περνάει από τον Ριόλο

0

Στις 16.00 θα εκτυλιχθεί στα γήπεδα της Αχαϊας το 26ο κομμάτι στο φετινό πάζλ της ενδιαφέρουσας Α’ κατηγορίας και τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων συγκεντρώνονται στο γήπεδο του Ριόλου, όπου ο τοπικός και σκληροτράχηλος Πανμοβριακός θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο Αχαϊκή, η οποία με «διπλό» θα φτάσει μία ανάσα από το να αγκαλιάσει το πρωτάθλημα, με τους «κοκκινόμαυρους» να μετρούν 9-2-2 στην έδρα τους.

Ο δεύτερος Ατρόμητος Πατρών θέλει να παραμείνει στο κατόπι της Αχαϊκής, όμως για να το καταφέρει καλείται να καταβάλλει την αντίσταση της Θύελλας Αιγίου, που «καίγεται» για νίκη, με σκοπό να σώσει την παρτίδα της παραμονής. Ο Διαγόρας Βραχνείκων περιμένει τα μαντάτα από την ένσταση που έχει καταθέσει για το παιχνίδι με την Θύελλα και αν την πάρει θα μπει στο κόλπο της πρωτιάς, αν βέβαια ξεπεράσει τον σκόπελο του Απόλλωνα Αιγίου, που παλεύει να σωθεί.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Πήγασος αντιμετωπίζει τον Κεραυνό και η Δόξα Παραλίας την Ακράτα εκτός έδρας. Η Θύελλα Πατρών λύνει τις διαφορές της με τον Εθνικό Σαγείκων, η Αναγέννηση Ψαθόπυργου επιζητά το «τρίποντο» κόντρα στον Λέων Αλισσού και η Αναγέννηση Πατρών διασταυρώνει τα ξίφη της με τον Άρη Πατρών. Οι συγκεκριμένες συγκρούσεις αφορούν την μάχη στην ζώνη της παραμονής, που αναμένεται αμφίρροπη μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 26ης στροφής:

(όλα τα ματς στις 16.00)

Ριόλο: Πανμοβριακός- Αχαϊκή  (Μακρυπόδης)

Άβυθος: Θύελλα Αιγίου- Ατρόμητος Π. (Τζουανόπουλος)

Βραχνέικα: Διαγόρας- Απόλλων Αιγίου  (Καλύβας)

Ακράτα:  Ακράτα- Δόξα Παραλίας  (Ρηγόπουλος)

«Φ.Αραβαντινός»:  Θύελλα Πατρών- Εθνικός Σαγ.  (Ανδριανός)

Ζαρουχλέικα: Αναγέννηση Π.- Άρης Π. (Παπαδόπουλος)

Ρίο: Αναγέννηση Ψαθ.- Λέων Αλισσού  (Τσιρογιάννης)

«Κ.Ζάρρας»: Πήγασος- Κεραυνός (Τζαγκαράκης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το γκολ της Κάρπι στο 2ο λεπτό «έκρινε» την πρεμιέρα του…
Cresta Posts Box by CP