Α’ κατηγορία:Ντέρμπι κορυφής στα Βραχνέικα-Οι εκτιμήσεις της 20ης αγωνιστικής!

0

Στις 16.00 θα διεξαχθεί η 20η αγωνιστική πράξη της φετινής Α’ ΕΠΣΑ κατηγορίας και από το σημερινό πρόγραμμα δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Διαγόρα Βραχνείκων και τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ 20ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

(ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΙΣ 16.00)

Διαγόρας Βραχν.- Κεραυνός Αγ. Βασ.  (Βραχνέικα, Μακρυπόδης): Ο πρωτοπόρος Διαγόρας με νίκη θα πάρει σοβαρό προβάδισμα για τον τίτλο, ενώ ο δεύτερος Κεραυνός που απέχει 4 πόντους από τους “μωβ” με νίκη μπαίνει δυναμικά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Σε τέτοια ματς δεν χωράνε προβλέψεις, αλλά ένα ισχνό προβάδισμα το έχει ο Διαγόρας, ελέω έδρας.

Πανμοβριακός- Άρης Πατρών (Ριόλο, Γιαννόπουλος): Μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ο Πανμοβριακός θα αγωνιστεί σήμερα με φουλ ψυχολογία και ευελπιστεί σε μη νίκη του Διαγόρα, καθώς με νίκη θα μπει για τα καλά στο “κόλπο” του τίτλου. Βέβαια, ο Άρης Πατρών αποτελεί μία από τις πιο σταθερές ομάδες της κατηγορίας και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στον Ριόλο. 1Χ.

Αναγέννηση Πατρών- Ατρόμητος Πατρών (Ζαρουχλέικα, Παπαδόπουλος): Συνοικιακό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες, που διαθέτουν δυνατά σύνολα. Ο Ατρόμητος Πατρών βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, ωστόσο οι τυπικά γηπεδούχοι της Αναγέννησης έχουν τις αγωνιστικές δυνατότητες, για να πάρουν το “τρίποντο”. Χ.

Λιμνοχώρι- Θύελλα Αιγίου (Λιμνοχώρι, Σπηλιωτόπουλος): Αμφότερες προέρχονται από σπουδαίες νίκες κόντρα σε Νίκη Προαστείου και Διαγόρα αντίστοιχα και αγωνιστικά δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση. Αναμένεται ματς με φάσεις εκατέρωθεν, αφού δεν υπάρχει και η πίεση για άμεση ανάγκη βαθμών. Χ2.

Λέων Αλισσού- Απόλλων Εγλυκάδας  (Άνω Αλισσός, Χρονάς): Ντέρμπι παραμονής με τον Λέοντα να θέλει μόνο νίκη, για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής και τον Απόλλωνα με “διπλό” να κάνει σημαντικό βήμα για την σωτηρία του. Χ2.

Πήγασος Μπεγ.- Δόξα Παρ.  (Κ.Ζάρρας, Μέρμηγκας): Από παιχνίδι στο Κύπελλο την Τετάρτη προέρχονται οι γηπεδούχοι και έτσι οι φιλοξενούμενοι ίσως δείξουν πιο “φρέσκοι”. Θεωρώ πως η ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη θα πάρει τη νίκη, για να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία στο πρωτάθλημα. 1.

Απόλλων Αιγίου- Νίκη Προαστ.  (Ροδιά, Καλύβας): Ο Απόλλων χρειάζεται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, για να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή. Από την άλλη, η Νίκη θα παίξει ελεύθερα και δίχως βαθμολογικό άγχος και μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Ποντάρω στο ένστικτο επιβίωσης των γηπεδούχων. 1.

Πανιώνιος/Αχιλλέας- Εθνικός Σαγείκων (Ρίο, Πετρόπουλος): “Ο θάνατός σου η ζωή μου”. Ντέρμπι παραμονής με τον Πανιώνιο να βρίσκεται σε δεινή θέση και τον Εθνικό να είναι πιο άνετος βαθμολογικά. Οι προβλέψεις κρίνονται επισφαλείς. Παράγοντας που ίσως παίξει ρόλο ο νέος προπονητής (Φοής) στον πάγκο των “κυανέρυθρων”. 1Χ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πριν από λίγο άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της…
Cresta Posts Box by CP