Α’ κατηγορία: Η ανάλυση και οι προβλέψεις της 9ης αγωνιστικής!

0

Σήμερα στις 15.00 θα εκτυλιχτεί η 9η παράσταση της φετινής Α’ κατηγορίας, η οποία προσφέρει συγκινήσεις και μεγάλα παιχνίδια και όσοι την παρακολουθούν έχουν “χορτάσει” ποδόσφαιρο, ενώ βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή.

Η 9η αγωνιστική περιλαμβάνει “ματς-φωτιά”, τα οποία θα δούμε αμέσως, μέσω ανάλυσης και προβλέψεων για το κάθε παιχνίδι.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.- ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓ. (Βραχνέικα-15.00- Ανδριανός): Μεγάλη μάχη με τον Διαγόρα να έχει 18 βαθμούς και τον Πήγασο να βρίσκεται στους 16. Λογικά η ομάδα του Θόδωρου Πατρώνη θα πάρει το ματς, αλλά οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν σκληροτράχηλη ομάδα και θα βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους. 1Χ.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Ντα Λουζ- 15.00- Καλύβας): Φορμαρισμένοι και οι δύο, με τον Ατρόμητο να προέρχεται από “διπλό” κόντρα στην Δόξα Παραλίας. Θεωρώ πως το ματς θα κινηθεί στην ισοπαλία, αναμένοντας “κλειστό” ματς. Χ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ- ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Ζαρουχλέικα- 15.00- Χρονάς): Το Λιμνοχώρι δοκιμάζεται σε δύσκολη έδρα, με την Αναγέννηση να αγνοεί τη νίκη για 2 διαδοχικές αγωνιστικές με ισοπαλία και ήττα. Βέβαια στα Ζαρουχλέικα παρουσιάζει ανταγωνιστικό πρόσωπο και ενδέχεται να βάλει δύσκολα στο σύνολο του Ανδρέα Ανδρούτσου. Χ2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓ.- ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ  (Σαγέικα- 15.00- Παπαδόπουλος): Ο Εθνικός στην έδρα του μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και στηρίζει πολλά σε αυτήν. Από την άλλη, ο Πανμοβριακός διαθέτει σοβαρή ομάδα, που αποπνέει σταθερότητα και πιστεύω πως δύσκολα θα περάσει από τα Σαγέικα, αλλά θα περάσει αλώβητος. 2.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.- ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ  (“Θ.Χρυσανθόπουλος”- 15.00- Τιμολέων): Ο Κεραυνός κάνει πορεία πρωταθλητισμού, έχοντας βρει ρυθμό. Στον αντίποδα, η Θύελλα Αιγίου δείχνει ικανή να κοντράρει κάθε αντίπαλο και θα παλέψει το παιχνίδι. Ωστόσο η εμπειρία λογικά θα “λυγίσει” το ταλέντο.  1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ- ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ  (Ρίο- 15.00- Τζαγκαράκης): Αμφίρροπη μάχη με αμφότερους να “καίγονται” για τη νίκη. Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο, παρότι διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ του. Στην αντίπερα όχθη, η Νίκη με νέο τεχνικό δίδυμο (Πατρώνη-Ράντο) προσπαθεί να κάνει μία μεγάλη νίκη, για να ανακτήσει το ψυχολογικό κομμάτι. Χ2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛ.- ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (“Κ.Ζάρρας”- 15.00- Ρηγόπουλος): Με νέο τεχνικό τον Χρήστο Τσίκα η Δόξα Παραλίας, που προέρχεται από 3 σερί αποτυχίες θα προσπαθήσει να επανέλθει στις νίκες, όμως ο Απόλλωνας Εγλυκάδας δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία. Ίσως η παρουσία νέου τεχνικού να παίξει το ρόλο της. 2.

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝ./ΑΙΓΙΟΥ (Αλισσός- 15.00- Τσιρογιάννης): Αλλοπρόσαλλος ο Απόλλωνας Συνοικισμού, που θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά από 2 διαδοχικές αποτυχίες. Ο Λέων Αλισσού διαθέτει τον Λάκη Στρατίκη στον πάγκο και έχει γίνει δουλειά, που ίσως φανεί και εντός αγωνιστικού χώρου. Χ2.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σπουδαίο "διπλό" στο "σπίτι" της αήττητης Δύμης πέτυχε ο Κρόνος…
Cresta Posts Box by CP