Α’ κατηγορία: Οι πρωταγωνιστές της 17ης στροφής στα 8 παιχνίδια!

0

Πάμε να δούμε τους MVP των αναμετρήσεων της 17ης αγωνιστικής, που ξετύλιξε το κουβάρι της το περασμένο Σάββατο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝ/ΑΙΓΙΟΥ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ 1-3: Αποσκίτης: Ο Νίκος Αποσκίτης πέτυχε δύο τέρματα και γενικότερα προξένησε προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων, συνεισφέροντας ουσιαστικά στη νίκη του Διαγόρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π.- ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ Β.  1-1: Παπαγεωργίου: Ο μέσος του Ατρόμητου ήταν σταθερός στην μεσαία γραμμή, πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και μάλιστα άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με ωραίο σουτ στο 28′.

ΑΡΗΣ Π.- ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ  2-0: Ιωακειμίδης: “Μηχανάκι” στο νευραλγικό χώρου του κέντρου και φέτος αποδεικνύεται από τα πιο σταθερά στελέχη στην θεαματική πορεία του Άρη στην Α’ κατηγορία. Πολύ καλός και κόντρα στο Λιμνοχώρι.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛ. 4-1:  Καραμήτσος:  Άνοιξε το σκορ, στη συνέχεια έκανε το 2-0 και έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα, προσθέτοντας άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση με τα χρώματα της Θύελλας Αιγίου.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ- ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ 3-0: Παπουτσής: Ουσιαστικός και δεινός σκόρερ. Παραβίασε 2 φορές την εστία των φιλοξενούμενων και πλέον έχει βρει δίχτυα 21 φορές, όντας σε δαιμονιώδη κατάσταση.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓ.- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π. 2-1:  Τσίφας: Μόνιμη πηγή κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα. “Έφτιαξε” το πρώτο γκολ του Πήγασου, το οποίο μετέτρεψε σε τέρμα ο Αρφαράς και η Αναγέννηση Πατρών τον αισθάνθηκε για 80 λεπτά (αντικαταστάθηκε στο 80′).

ΔΟΞΑ ΠΑΡ.- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ 0-3: Ανδρικόπουλος: Το νέο απόκτημα των φιλοξενούμενων σκόραρε εις διπλούν και χάρισε το πολύτιμο “τρίποντο” στον Πανιώνιο, που αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή.

ΝΙΚΗ ΠΡ.- ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓ.  2-0:  Παπαναγόπουλος: Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά έκανε πολύ καλή δουλειά σε όλο το 90λεπτο, έδωσε μάχες και βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της Νίκης Προαστείου.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Έπεσε χθες η αυλαία στο 17ο αγωνιστικό κομμάτι της φετινής…
Cresta Posts Box by CP