Α’ κατηγορία: Οι MVP των 8 αναμετρήσεων της 20ης στροφής!

0

Η 20η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας ανήκει στο παρελθόν και ευθύς αμέσως το topikonews.gr σας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές των 8 αναμετρήσεων, που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.- ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.  0-1: Παπαχριστόπουλος

Ο μέσος των φιλοξενούμενων έκρινε το ντέρμπι κορυφής, με πέναλτι στο 91΄, το οποίο κέρδισε ο ίδιος ένα λεπτό νωρίτερα. Έτσι έδωσε τη νίκη στον Κεραυνό και τον έφερε μία ανάσα από την κορυφή.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ- ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ 1-0 (Γραμματικόπουλος)

Ο πολύπειρος μέσος των γηπεδούχων σκόραρε με κεφαλιά στο 79′ και με το “τρίποντο” που πήρε ο Πανμοβριακός πλησίασε στο -2 από την κορυφή και τον Διαγόρα.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛ.- ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 2-3: (Μπαμπούνης)

Στο 2-2 κερδίζει τον Μπαλάση του Πήγασου από το σημείο του πέναλτι και κρατάει όρθια την ομάδα της Παραλίας, που στη συνέχεια βρήκε τρίτο γκολ και πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο “Κ.Ζάρρας” επί των “βυσσινί”.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤ.- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤ.  1-0: (Σκιαδαρέσης)

Πέτυχε φοβερό γκολ με “κεραυνό” από μακρινή απόσταση, παραβιάζοντας την εστία του Σουτζόγλου στο ντέρμπι των Ζαρουχλέικων και το τέρμα του ήταν αρκετό, προκειμένου να χαρίσει τη νίκη στην Αναγέννηση.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ- ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ 5-2: (Σχοινάς)

Σκόραρε εις διπλούν και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα της Θύελλας Αιγίου, συμβάλλοντας τα μέγιστα, ούτως ώστε το Λιμνοχώρι να φτάσει στην 2η διαδοχική νίκη του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ- ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤ.  0-4  (Μουστακόπουλος)

Τα έκανε όλα κόντρα στους Αιγιώτες και δικαίως αναδεικνύεται κορυφαίος του αγώνα. Έδωσε ασίστ, σκόραρε και κέρδισε πέναλτι για την Νίκη, που πέρασε θριαμβευτικά από το Αίγιο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.ΑΧΙΛΛΕΑΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ 0-1: (Φραγκούλιας)

Στις λιγοστές φάσεις της αναμέτρησης και σε ένα κομβικό παιχνίδι για την παραμονή, ο Ανδρέας Φραγκούλιας “χτύπησε” στο 74′, νικώντας τον έμπειρο Τσάκωνα και χάρισε τη νίκη στους “πολεμιστές”, που ισούται με άλμα προς την επιβίωση.

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ 3-1:  (Βλάντι)

Ο Βλάντι έκανε το 2-0 για τα “λιοντάρια” του Αλισσού και ήταν καθοριστικός στην μεγάλη νίκη των γηπεδούχων, που παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της σωτηρίας.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η 20η αγωνιστική στον φετινό "μαραθώνιο" της…
Cresta Posts Box by CP