Α’ κατηγορία: Το pre game και οι εκτιμήσεις για την 17η στροφή!

0

Επιστρέφουμε στις αγωνιστικές επάλξεις, μετά το πέρας των εκλογών της ΕΠΣΑ και η 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας περιλαμβάνει μεγάλες μάχες με το ντέρμπι ανάμεσα σε Ατρόμητο Πατρών και Κεραυνό Αγίου Βασιλείου να δεσπόζει στο πρόγραμμα.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΠΩς ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ www.topikonews.gr:

Ατρόμητος Πατρών- Κεραυνός Αγίου Βασιλείου  (15.30, Ζαρουχλέικα, Μακρυπόδης)

Το μεγάλο ντέρμπι της 17ης στροφής. Και οι δύο θέλουν το “τρίποντο”, αλλά κάθε πρόβλεψη κρίνεται επισφαλής. Λογικά το παιχνίδι θα έχει λίγες φάσεις και όποιος είναι περισσότερο παθιασμένος θα φτάσει στη νίκη. Ενδεικτικά Χ2.

Πήγασος-Αναγέννηση Π. (Κ.Ζάρρας- 15.30- Ανδριανός)

Σε καλή κατάσταση ο Πήγασος, ασταθής η Αναγέννηση Πατρών, παρότι διαθέτει αξιόλογο υλικό. Μεσολάβησε και η διακοπή, οπότε ίσως δούμε διαφορετικό πρόσωπο από τους φιλοξενούμενους. Ένα κλικ πιο κοντά στο “τρίποντο” οι γηπεδούχοι. 1.

Απόλλων Αιγίου- Διαγόρας Βραχν. (Ροδιάς- 15.30- Καλύβας)

Δύσκολα θα χάσει πάλι βαθμούς ο Διαγόρας, μετά την ισοπαλία με το Λιμνοχώρι. Ο Απόλλωνα έχει ενισχυθεί και θα παλέψει στα ίσια για την παραμονή του. Βέβαια δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα από τους “μωβ”. 2.

Θύελλα Αιγίου- Απόλλων Εγλυκάδας  (Αβύθου- 15.30- Τζαγκαράκης)

Η Θύελλα Αιγίου παίζει ελεύθερο και όμορφο ποδόσφαιρο και έχει πολλά τρεξίματα. Από την άλλη, ο Απόλλωνας “τσιμπάει” βαθμούς σιγά σιγά και δείχνει να σοβαρεύει τώρα που “σφίγγει” το πρωτάθλημα και παλεύει να κρατηθεί στην κατηγορία. 1Χ.

Νίκη Προαστείου- Εθνικός Σαγείκων  (Προαστείου- 15.30- Πετρόπουλος)

“Ψάχνονται” αμφότεροι και ενδέχεται να δούμε ματς πολλών φάσεων, αφού και οι μεν και οι δε θα αναζητήσουν το “τρίποντο”. Και εδώ δύσκολο να πεις σίγουρα ποιος θα είναι ο νικητής. Χ2…

Αρής Πατρών- Λιμνοχώρι  (Ντα Λουζ Οβρυάς- 15.30- Παπαδόπουλος)

Δυνατό ματς με τον Άρη Πατρών υπολογίσιμο και σταθερό σύνολο στο πρωτάθλημα και το Λιμνοχώρι να κάνει ζημιές, όντας δυνατό, αλλά με αρκετές ελλείψεις. Οι “ερυθρόλευκοι” ίσως πάρουν το ματς, ελέω έδρας και φόρμας. 1 με επιφύλαξη…

Πανμοβριακός- Λέων Αλισσού  (Ριόλου- 15.30- Γιαννόπουλος)

Λογικά ο Πανμοβριακός θα πάρει το ματς, για να μείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή. Ο Λέων στερείται ποιότητας, σε σύγκριση με τους “κοκκινόμαυρους” και όσο και να παλέψει το παιχνίδι θα “λυγίσει”. 1…

Δόξα Παραλίας- Πανιώνιος/Αχιλλέας  (Βραχνείκων- 15.30- Μέρμηγκας)

Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας έχει θέληση και το απέδειξε κόντρα στον Πανμοβριακό, που λίγο έλειψε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Η Δόξα είναι απρόβλεπτη και δεν παίζει και εντός έδρας, γεγονός που ίσως την επηρεάσει. Χ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πηγή: basketscorepatras.gr Η φετινή Α2 ΕΣΚΑ-Η έχει διανύσει 16 αγωνιστικές…
Cresta Posts Box by CP