Α.Ο. Πάτραι 2008- Πανιώνιος/Αχιλλέας 0-1: «Διπλό» και τώρα βλέπει άνοδο

0

Τις 14 νίκες σε 24 αγώνες στον 2ο όμιλο της φετινής Β’ κατηγορίας έφτασε ο Πανιώνιος/Αχιλλέας, που επικράτησε αγχωτικά εις βάρος του ουραγού Α.Ο. Πάτραι 2008 με 1-0 και το καλό ήταν διπλό, αφενός γιατί έκανε το καθήκον του και αφετέρου γιατί ο Αχαιός Σαραβαλίου «στραβοπάτησε» στην έδρα του από τον Ποσειδώνα και η ομάδα του Αλέκου Ψαλτάξη έπιασε τους «κυανόλευκους» στην 2η θέση, διεκδικώντας πλέον επί ίσοις όροις την άνοδο.

Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Μπαρδούσης στο 82′, λύνοντας το γόρδιο δεσμό της άμυνας των γηπεδούχων, που έβαλαν δύσκολα στο σύνολο της Αγυιάς.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Α.Ο. Πάτραι 2008 (Φίλιππας): Σολωμός, Κανελλάκης, Σιάχος, Κόρδας, Αναγνωστόπουλος, Τσίλιος (77’ Θεοδωρακόπουλος), Καρπέτας, Χρυσικός, Μουσχής (66’ Μεταξάς), Μόρισον, Γαλάνης (86’ Κατσαρός)

Πανιώνιος/Αχιλλέας (Ψαλτάκης): Δίπλας, Σουβαλιώτης, Μπαρδούτσος, Βετούλας, Παναγιωτόπουλος, Παναγιώτου, Δεπούντης, Δημητρόπουλος, Γιαννόπουλος (87’ Ευαγγέλου), Σαχίνι, Μπαρδούσης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Οι πρωτοπόροι συνέχισαν νικηφόρα στο 24ο κομμάτι του φετινού παζλ…
Cresta Posts Box by CP