Α1 ΕΣΚΑΗ: Οι κορυφαίοι της 6ης αγωνιστικής

0

Ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και Κεφαλονιά με Παναχαϊκή διατηρούν το απόλυτο, φιγουράροντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πάμε να δούμε τους κορυφαίους παίκτες των 8 αναμετρήσεων μέσα από το “μικροσκόπιο” του topikonews…

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ- ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ  77-51:  Πολύ καλός και πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Κώστας-Μάριος Ζαφειρόπουλος, που σημείωσε 20 πόντους με 2 τρίποντα και προσέθεσε άλλη μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του.

ΑΓΥΙΑ- ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ  58-64: Ο Δημήτρης Παναγόπουλος ήταν ασταμάτητος με 23 πόντους και 4 τρίποντα και δείχνει ανεβασμένος την φετινή σεζόν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές παρουσίες με τα χρώματα του Αίολου Αγυιάς.

ΔΥΜΗ- ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  67-72: Ο Χρήστος Τουλάτος “φόρτωσε” με 20 πόντους το καλάθι της Δύμης και η άμυνα των γηπεδούχων δεν βρήκε το γιατρικό για να τον σταματήσει.

ΑΓΕΖ- ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 68-72: Ο Νικολόπουλος έλειψε από την ΑΓΕΖ και ο Κώστας Τσαπρούνης δεν είχε αντίπαλο κάτω από την ρακέτα, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στο αντίπαλο καλάθι (15 οι πόντοι του).

ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ- ΛΗΞΟΥΡΙ  56-63:  Ο Παναγής Συνοδινός “σκότωσε” την άμυνα της πατρινής ομάδας με 4 τρίποντα και συνολικά σημείωσε 19 πόντους στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση με τον ΝΕΟΛ.

ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ- ΑΙΑΝΤΑΣ/ΑΣΑΑ  67-55: Ο Κώστας Βασιλειάδης οδήγησε εκ του ασφαλούς τον Ολυμπιονίκη στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Τελείωσε το παιχνίδι με 19 πόντους και 3 τρίποντα και ήταν αρκετά καλός στο οργανωτικό κομμάτι.

ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΥ- ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014  41-71: Ο Βασίλης Μπαρδάκας ήταν κομβικός στη νίκη του Προμηθέα 2014, αν και κανένας συμπαίκτης του δεν υστέρησε στο ματς με τους Νέους του Έσπερου. Ο σέντερ της ομάδας του Ανδρέα Κεσσαπίδη σκόραρε 13 πόντους και έβγαλε ενέργεια στις 2 πλευρές του παρκέ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άνοιξε η αυλαία στην φάση των "16" για το Κύπελλο…
Cresta Posts Box by CP