Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η καλύτερη 5άδα και ο coach της 16ης στροφής

0

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με 4 αναμετρήσεις η 16η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑ-Η και μέσω του topikonews.gr θα δούμε την 5άδα και τον προπονητή που ξεχώρισαν αυτήν την εβδομάδα.

Πλέι μέικερ: Διονύσης Θεοδωρίτσης (ΑΓΕΖ): Ο “άσσος” της Ζακύνθου ήταν ασταμάτητος στην μεγάλη νίκη των νησιωτών επί της Παναχαϊκής με 70-63. Τελείωσε την αναμέτρηση με 23 πόντους και 5 τρίποντα οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν λύσεις για να τον εμποδίσουν.

Σούτινγκ γκάρντ: Χρυσόστομος Σανδραμάνης (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014): Τρομερή εμφάνιση από τον Σανδραμάνη, που “φόρτωσε” το καλάθι του Ληξουρίου με 27 πόντους και 4 τρίποντα, οδηγώντας την ομάδα του Κεσαπίδη σε μία πολύτιμη επιτυχία.

Σμολ φόργουορντ: Νίκος Κασπίρης (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ): Ανεβάζουμε στο “3” τον Κασπίρη, γιατί επιβάλλεται να τον χωρέσουμε στην 5άδα της 16ης αγωνιστικής. Μπορεί η Απολλωνιάδα να ηττήθηκε από τον Αίαντα, ωστόσο ο “σεσημασμένος” σουτέρ της ομάδας του Κώστα Δελέγκου σκόραρε 32 πόντους (5 τρίποντα), προσθέτοντας άλλη μία σπουδαία παρουσία στο ενεργητικό του.

Πάουερ φόργουορντ: Χριστόφορος Σταυρουλάκης (ΑΙΑΝΤΑΣ): Ο πολύπειρος παίκτης του Αίαντα επανέφερε την ομάδα του στα ροζ φύλλα. Πέτυχε 31 πόντους με 3 τρίποντα και γενικότερα βοήθησε σε πολλούς τομείς εντός παρκέ.

Σέντερ: Βασίλης Λυμπέρης (ΑΓΥΙΑ): Αήττητη μέσα στο 2018 παραμένει η εξαιρετική Αγυιά, που νίκησε και την Δύμη εκτός έδρας. Ασύλληπτη εμφάνιση από τον έμπειρο σέντερ Βασίλη Λυμπέρη, που έκανε ζημιά στην ρακέτα των “μπλε” με 33 πόντους.

Ο 6ος παίκτης: Θανάσης Ρέλλας και Γιάννης Καλλίγας προσπάθησαν πολύ για τις ομάδες τους, αλλά Παναχαϊκή και ΕΑ Παραλίας υπέστησαν ήττες από Ζάκυνθο και Αίολο Αγυιάς αντίστοιχα. Ο Ρέλλας τελείωσε το ματς με 22 πόντους (3 τρίποντα) και ο Καλλίγας πέτυχε 6 τρίποντα και 25 συνολικά πόντους.

Ο coach: Δημήτρης Κοριανίτης (ΑΓΕΖ): Η ΑΓΕΖ τα πήγε περίφημα με την Παναχαϊκή και με επιμονή και υπομονή στο παιχνίδι της κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο τον ισχυρό αντίπαλο. Πολύ καλή δουλειά από τον Δημήτρη Κοριανίτη και τους παίκτες του.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με πολύ μεγάλη επιτυχία, τόσο οργανωτικά όσο και από προσέλευση…
Cresta Posts Box by CP