Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η παραμονή μαγνητίζει το ενδιαφέρον

0

Η 21η αγωνιστική άνοιξε την αυλαία της χτες το μεσημέρι στο «Δ.Τόφαλος» και η Αγυιά επικράτησε με 79-64 επί της Κεφαλονιάς, επιστρέφοντας στο δρόμο των επιτυχιών, έπειτα από την ήττα με τον Προφήτη Ηλία.

Σήμερα θα εκτυλιχτεί το «κυρίως μενού» της 21ης στροφής και τα πιο αμφίρροπα ματς αφορούν τα χαμηλά επίπεδα της βαθμολογίας. Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Αλεξιώτιισας, με την Σφήκα να υποδέχεται την ΕΑ Παραλίας, που υπολείπεται δύο νικών. Άλλον ένα «τελικό» θα δώσει ο Προφήτης Ηλίας, που αντιμετωπίζει τον Προμηθέα 2014, που είναι πιο άνετος βαθμολογικά. Η ΕΑΠ δοκιμάζεται στα Ροίτικα απέναντι στην Κρήνη 97, που «διψάει» για βαθμούς και η Παναχαϊκή έχει θεωρητικά πιο βατό έργο κόντρα στον Ολυμπιονίκη στην Αγυιά.

Η Αχαγιά ’82 θα επιζητήσει άλλο ένα ροζ φύλλο με αντίπαλο τους Νέους Έσπερου και ο Ήφαιστος/Αχιλλέας θα προσπαθήσει να κάμψει την αντίσταση του Αίαντα/ΑΣΑΑ.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 21ης:

19.30, Αχαγιάς:  Αχαγιά 82- Νέοι Έσπερου  (Κανελλόπουλος- Κοτσίρης)

20.00, ΕΑΠ: Προμηθέας 2014- Προφήτης Ηλίας (Τσούνας- Μαρινάκης)

20.00, Αιγίου: Ήφαιστος/Αχιλλέας- Αίαντας  (Λογοθέτης- Μακρόπουλος)

20.30, Αλεξιώτισσας: Σφήκα- ΕΑ Παραλίας  (Δημόπουλος-Κωνσταντινίδου)

20.30, Ροϊτίκων: Κρήνη 97- ΕΑΠ  (Καμήτσος- Ελ Ανύ)

21.00, Αγυιάς: Παναχαϊκή-Ολυμπιονίκης  (Σοφιανόπουλος- Λαμπίρης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η 22η αγωνιστική στην Β’ κατηγορία ανήκει ήδη στο παρελθόν…
Cresta Posts Box by CP