Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η πεντάδα και ο προπονητής της 10ης αγωνιστικής

0

Πέρασε και η 10η αγωνιστική στο ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η και η Κεφαλονιά συνεχίζει άτρωτη, παραμένοντας στην κορυφή.

Πάμε να δούμε μέσα από το πρίσμα του TOPIKONEWS την καλύτερη 5άδα της αγωνιστικής και τον προπονητή που έκλεψε την παράσταση…

Πλέι μέικερ: Κώστας Κουμανιώτης (Ολυμπιάδα Πατρών): Ο πλέι μέικερ της Ολυμπιάδας ήταν καταλυτικός στη νίκη επί της Απολλωνιάδας, σκοράροντας 18 πόντους με 3 τρίποντα.

Σούτινγκ γκάρντ: Νίκος Στεφανίδης (Αίολος Αγυιάς): Ο 34χρονος σουτέρ ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Κεφαλονιά, αλλά τα 5 εύστοχα τρίποντα και οι 18 πόντοι του δεν ήταν αρκετοί, για να φτάσει ο Αίολος στην μεγάλη νίκη.

Σμολ φόργουορντ: Αλέξανδρος Δώνος (Αίαντας/ΑΣΑΑ): Ο 19χρονος παίκτης του Αίαντα συνέχισε τις εκπληκτικές παρουσίες στο φετινό πρωτάθλημα και οδήγησε την ομάδα του σε μεγάλη νίκη επί της Αγυιάς. Τελείωσε το παιχνίδι με 23 πόντους.

Πάουερ φόργουορντ:  Δημήτρης Μαρούλης (ΝΕΟΛ): Με 20 πόντους και απαράμιλλη διάθεση και ενέργεια ο παίκτης του ΝΕΟΛ ήταν ασταμάτητος στο σπουδαίο “διπλό” των νησιωτών επί της Παναχαϊκής στην Αγυιά.

Σέντερ: Κώστας Τσαπρούνης (Κεφαλονιά): Συντήρησε επιθετικά την Κεφαλονιά στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Αίολο Αγυιάς και με τους 21 πόντους που πέτυχε ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας του Λεωνίδα Παπαδάτου για την αντεπίθεση.

Ο 6ος παίκτης: Βασίλης Κάψαλος (ΕΑ Παραλίας): Πολύ καλός στο ντέρμπι παραμονής με τον Ολυμπιονίκη. Σκόραρε 16 πόντους και ήταν σταθερός και στις δύο πλευρές του παρκέ των Ροϊτίκων, οδηγώντας την ομάδα του σε κομβική επιτυχία.

Ο Προπονητής: Μάρκος Τζουγανάτος (ΝΕΟΛ): Ο ΝΕΟΛ είχε πολύ δύσκολη αποστολή με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, αλλά η ομάδα ήταν άριστα “στημένη” και διαβασμένη από τον Μάρκο Τζουγανάτο και πήρε πολύτιμη νίκη, που την διατηρεί στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Διαγόρας Βραχνείκων βρέθηκε στα Καλάβρυτα και σήμερα στις 18:00…
Cresta Posts Box by CP