Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η πολυτιμότερη 5άδα και ο coach της 13ης αγωνιστικής!

0

Ένα άρθρο που το αγαπήσατε από την αρχή και όσοι παρακολουθείτε την Α1 ΕΣΚΑ-Η ζητάτε να καθιερωθεί δίνει το παρών και αυτήν την εβδομάδα.

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε με την 13η στροφή της Α1 ΕΣΚΑ-Η και το topikonews.gr σας παρουσιάζει την πολυτιμότερη 5άδα και τον προπονητή της αγωνιστικής.

ΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΙ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

PLAY MAKER: Θόδωρος Κυριλής (Προμηθέας 2014): Άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση από το νεαρό άσσο, που παρότι ηλικιακά βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο (μπασκετικά) συνεχίζει να πραγματοποιεί ουσιώδεις παρουσίες, σκοράροντας και μοιράζοντας παιχνίδι. Στην ήττα με την ΕΑΠ είχε 21 πόντους.

SHOOTING GUARD: Περικλής Μπαζίνας (Απολλωνιάδα): Αξιόπιστος σκόρερ στα παιχνίδια της Απολλωνιάδας. Γενικότερα κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα και λαμβάνει εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο. Στη νίκη της ομάδας του Ανδρέα Μπερδέση πέτυχε 21 πόντους και οι “μελανόλευκοι” έκαναν άλμα παραμονής μέσα στο Αίγιο επί του Ήφαιστου.

SMALL FORWARD: Διονύσης Σταυρόπουλος (ΕΑΠ): Ο αρχηγός της ΕΑΠ έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι του με την ομάδα και συνέβαλλε ουσιαστικά, έτσι ώστε η ομάδα του Αγίου Διονυσίου να πάρει το ροζ φύλλο στο ντέρμπι με τον Προμηθέα 2014. Σκόραρε 14 πόντους, κέρδισε πολλά φάουλ και έδωσε περίσσια ενέργεια στο παιχνίδι των γηπεδούχων.

POWER FORWARD: Αλέξανδρος Νιωτόπουλος (Ολυμπιάδα): Ο Αλέξανδρος Νιωτόπουλος πέτυχε 4 τρίποντα και συνολικά “φόρτωσε” το καλάθι του Αίαντα με 14 πόντους, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Οι “πορτοκαλί” οφείλουν πολλά στον πρώην παίκτη των Γλαύκου και Αίολου Αγυιάς για την μεγάλη νίκη επί του Αίαντα.

CENTER: Χάρης Σπυράκος (ΕΑΠ): Μαζί με τον Σταυρόπουλο ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η ΕΑΠ στο ντέρμπι με τον Προμηθέα 2014. Είχε μόλις 4 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη πέτυχε άλλους 13 (17 συνολικά) και τα πήγε περίφημα στο μαρκάρισμα του Βύρλα.

Ο COACH: Θανάσης Λιόνας (ΕΑΠ): Νίκησε στα σημεία τον Ανδρέα Κεσαπίδη στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής και στο τέλος δικαιώθηκε, με όσα έπραξε εντός παρκέ, βάσει εμπνεύσεων. Ανακάτεψε την τράπουλα αρκετές φορές και πήρε από τους παίκτες του πάθος και “καθαρό μυαλό”.

panoutsopoulos

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελευταία στροφή της Α' κατηγορίας…
Cresta Posts Box by CP