Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η 5άδα και ο προπονητής της 18ης στροφής

0

Ολοκληρώθηκε και η 18η αγωνιστική πράξη στην φετινή άκρως ανταγωνιστική Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορία και μέσω του www.topikonews.gr πάμε να δούμε την 5άδα και τον προπονητή της εβδομάδας.

Πλέι μέικερ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΕ ΑΓΥΙΑ): Μπορεί η ομάδα του να έχασε από την Παναχαϊκή με 71-55, ωστόσο ο Πετρόπουλος πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του, πετυχαίνοντας 18 πόντους με 1 τρίποντο.

Σούτινγκ γκαρντ: ΦΩΝΤΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ (ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ): Με 17 πόντους και 3 τρίποντα ήταν μαζί με τον Σαλάι οι κορυφαίοι στην νίκη του Ολυμπιονίκη επί του ΝΕΟΛ, που ισούται με άλμα προς την παραμονή.

Σμολ φόργουορντ: ΚΩΣΤΑΣ ΑΚΤΥΠΗΣ (ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ): Ο έμπειρος παίκτης πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση και η Κεφαλονιά πέρασε νικηφόρα από τα Ροίτικα, κάνοντας το 18/18 με την ΕΑ Παραλίας. Στους 21 πόντους σταμάτησε ο Ακτύπης και συνέβαλλε τα μέγιστα για το νέο ροζ φύλλο.

Πάουερ φόργουορντ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ (ΝΕΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΑ): Ο νεότερος παίκτης που σκόραρε στην ιστορία της Basket League ήταν και κορυφαίος στη νίκη των Νέων Προμηθέα επί της Απολλωνιάδας. Σκόραρε 4 τρίποντα και τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους και γενικότερα εξαιρετική παρουσία.

Σέντερ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΥΡΛΑΣ (ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΥ): Ο θηριώδης σέντερ ήταν ασταμάτητος, αφού πέτυχε τους 27 πόντους των Νέων Έσπερου στη νίκη με 62-59 επί του Αίαντα. Κέρδισε σχεδόν όλες τις μάχες και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη ρακέτα.

Ο 6ος παίκτης: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ (ΑΓΕΖ), ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΕΟΛ): Ο τίτλος απονέμεται και στους 2 σέντερ, αφού θα ήταν άδικο να αφήσουμε κάποιον εκτός. Ο Μάργαρης με 25 πόντους οδήγησε την Ζάκυνθο στη νίκη επί της Ολυμπιάδας, ενώ ο Τρυφωνόπουλος ήταν σούπερ με 27 πόντους, οι οποίο δεν ήταν αρκετοί για το Ληξούρι.

Ο προπονητής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΒΕΝΤΟΥΡΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ): Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Ολυμπιονίκης και πλησίασε προς τον στόχο της σωτηρίας. Ο Λεβεντούρης “έστησε” άριστα την ομάδα του, που έβγαλε περίσσιο πάθος και έριξε στο καναβάτσο τον ισχυρό ΝΕΟΛ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Αετός Ρίου και Απόλλων Αιγίου/Συνοικισμού πήραν τα "τρίποντα" σε εξ΄αναβολής…
Cresta Posts Box by CP