Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η 5άδα και ο προπονητής της 20ης αγωνιστικής!

0
Ολοκληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα η 20η στροφή της Α1 ΕΣΚΑ-Η και πάμε να δούμε μέσα από το «μικροσκόπιο» του topikonews.gr την 5άδα και τον προπονητή της εβδομάδας.

Πλέι μέικερ: Γιάννης Χουλιαράς (ΛΕΧΑΙΝΑ): Αρκετά καλή παρουσία στη νίκη της ομάδας του επί της Απολλωνιάδας, με τον Χουλιαρά να σταματάει στους 15 πόντους, όντας καθοριστικός για να έρθει το σημαντικό ροζ φύλλο για τους Ηλείους.

Σούτινγκ γκαρντ: Χρήστος Τουλάτος (ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ): Ο Τουλάτος πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του για φέτος και οι 19 πόντους του με 2 τρίποντα ήρθαν σε παιχνίδι, όπου οι «πορτοκαλί» έπαιζαν με ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο, δηλαδή την άμεση παραμονή.

Σμολ φόργουορντ: Λευτέρης Μαντζούκας (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014): Οι Νέοι του Προμηθέα συνέτριψαν τον πρωτοπόρο Αίολο Αγυιάς, πετυχαίνοντας το «μπαμ» της 20ης στροφής. Ηγετική εμφάνιση από τον Μαντζούκα, που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 23 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Πάουερ φόργουορντ: Γιάννης Βαρδίκος (ΛΕΧΑΙΝΑ): Η εμπειρία του είναι καταλυτική για το σύνολο του Γρηγόρη Κακολύρη, αφού ο Βαρδίκος έκανε μεγάλη ζημιά στην ρακέτα της Απολλωνιάδας, φορτώνοντας το αντίπαλο καλάθι με 22 πόντους.

Σέντερ: Γιώργος Καραγιάννης (ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ): Μαζί με τον Γατσούλη τράβηξαν κουπί στο επιθετικό κομμάτι και οδήγησαν την Παναχαϊκή στο “2” με την ΕΑΠ, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Αίολο Αγυιάς. Οι 14 πόντοι του και η γενικότερη συνεισφορά του ήταν καθοριστικές.

Ο 6ος παίκτης: Λεωνίδας Καλογιάννης (ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΥ): Οι Νέοι Έσπερου επανήλθαν στις νίκες απέναντι στα Αραχωβίτικα και εν πολλοίς το οφείλουν στον Λεωνίδα Καλογιάννη, που ήταν ασταμάτητος με 4 εύστοχα τρίποντα και συνολικά 20 πόντους.

Ο προπονητής: Ανδρέας Κεσσαπίδης (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014): Η μεγάλη νίκη του Προμηθέα 2014 μέσα στο «σπίτι» του πρωτοπόρου Αίολου Αγυιάς τα λέει όλα. Άριστο «στήσιμο» από τον Κεσσαπίδη, αρκετά διαβασμένος για τις δυσκολίες του ντέρμπι, προετοιμάζοντας κατάλληλα τους παίκτες του, οι οποίοι έπαιξαν συγκλονιστική άμυνα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική και η Σφήκα Αμαλιάδας συνεχίζει απτόητη…
Cresta Posts Box by CP