Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η 5άδα και ο προπονητής της 5ης αγωνιστικής

0
Πέρασε η 5η στροφή στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και σήμερα ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής με το ματς της Ζακύνθου, όπου η ΑΓΕΖ φιλοξενεί την Απολλωνιάδα (13:30).

Το www.topikonews.gr σας παρουσιάζει την 5άδα της 5ης αγωνιστικής και τον προπονητή της.

Η 5άδα της 5ης αγωνιστικής και ο προπονητής της:

Πλέι μέικερ: Γιάννης Χουλιαράς (Λεχαινά): Εξαιρετικός στη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της ΑΓΕΖ, αφού σκόραρε 27 πόντους με 2 τρίποντα και οργάνωσε άριστα το παιχνίδι της ομάδας του Γρηγόρη Κακολύρη.

Σούτινγκ γκαρντ: Λεωνίδας Καλογιάννης (Νέοι Έσπερου): Μεστή εμφάνιση και καθοριστική συμβολή στο «διπλό» επί των Νέων Προμηθέα. Οι 21 πόντοι του με 4 τρίποντα έπαιξαν κομβικό ρόλο και κράτησαν όρθια στο επιθετικό κομμάτι την ομάδα του Ανδρέα Μπερδέση.

Σμολ φόργουορντ: Θανάσης Ρέλλας (ΕΑΠ): Η ΕΑΠ έκανε το 5Χ5 με αντίπαλο την Νίκη Προαστίου και ο πολύπειρος γκαρντ-φόργουορντ πέτυχε τους 25 από τους 53 πόντους των «μελανόλευκων». Η επίδοση του τα λέει όλα.

Πάουερ φόργουορντ: Γιάννης Βαρδίκος (Λεχαινά): Η εμπειρία του δίνει πολλά στο παιχνίδι της ΑΕΛ και στο «δίποντο» με την Ζάκυνθο έπαιξε εκ νέου τον ρόλο της. Συνάμα τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους και προξένησε μεγάλη ζημιά στην ρακέτα των νησιωτών.

Σέντερ: Βασίλης Μπαρδάκας (Νέοι Έσπερου): Τρομερή παρουσία απέναντι στην πρώην ομάδα του με 25 πόντους και ολοκληρωτική εμφάνιση στις δύο πλευρές του παρκέ. Διανύει πολύ καλή σεζόν μέχρι ώρας και αποδεικνύεται «λίρα εκατό» για τους Νέους του Έσπερου.

Ο 6ος παίκτης: Κοσμάς Χουλιαράς (Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ): Ο Προφήτης Ηλίας πήρε σημαντική νίκη στην έδρα της Ολυμπιάδας με πολύ καλή εμφάνιση και ο Χουλιαράς πραγματοποίησε σπουδαία πράγματα με 19 πόντους και 3 τρίποντα, «τραβώντας κουπί» στην επίθεση.

Ο προπονητής: Ανδρέας Μπερδέσης (Νέοι Έσπερου): Πολύ καλό κοουτσάρισμα στο ντέρμπι με τους Νέους του Προμηθέα. «Έκλεισε» τα ατού των γηπεδούχων, τους κράτησε χαμηλά με σκληρή άμυνα και η ομάδα του απέσπασε πολύτιμη νίκη.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δείτε με ένα κλικ στο παρακάτω άρθρο τα σημερινά προγνωστικά…
Cresta Posts Box by CP