Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η 5άδα και ο coach της 5ης αγωνιστικής

0

Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα η 5η αγωνιστική στην Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορία και όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα το topikonews σας παρουσιάζει την 5άδα με τους πολυτιμότερους παίκτες.

ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ: Γιώργος Αζαρίας (ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ): Δύσκολη νίκη για τον Αίολο Αγυιάς, που επικράτησε επί της Δύμης με 63-55 και επανήλθε στις νίκες, έπειτα από την ήττα στην Ζάκυνθο. Εξαιρετικός ο Αζαρίας, που σημείωσε 15 πόντους με 3 τρίποντα στην καλύτερη παρουσία του ως ώρας με τα χρώματα του Αίολου.

ΣΟΥΤΙΝΓΚ ΓΚΑΡΝΤ:  Σταύρος Κατσαίτης (ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ): Ασταμάτητος ο παίκτης της Ολυμπιάδας Πατρών, που υπερασπίστηκε την έδρα της και απέναντι στην ΑΓΕΖ και πήρε μεγάλη νίκη. Ο Κατσαίτης ήταν απολαυστικός με 21 πόντους και καλά ποσοστά.

ΣΜΟΛ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ: Παναγιώτης Ζωγόπουλος (ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ): Σκόραρε 29 πόντους με 2 τρίποντα στην ήττα του Ολυμπιονίκη στο Ληξούρι με τον τοπικό ΝΕΟΛ. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν, αλλά η εμφάνιση του Ζωγόπουλου δεν απέτρεψε τον Ολυμπιονίκη από το 0/5.

ΠΑΟΥΕΡ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ: Γρηγόρης Παπαγεωργίου (ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ): Με 17 πόντους και ενέργεια στις δύο πλευρές του παρκέ ο Παπαγεωργίου ήταν καταλυτικός για την Παναχαϊκή, που έριξε στο καναβάτσο την Αγυιά και συνεχίζει με το απόλυτο.

ΣΕΝΤΕΡ: Δημήτρης Κουρέπης (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ): Η πρώτη νίκη της Απολλωνιάδας στο πρωτάθλημα οφείλεται εν πολλοίς στον Δημήτρη Κουρέπη, που επιστρατεύτηκε από την ομάδα του Απόλλωνα Πατρών και “φόρτωσε” το καλάθι της ομάδας των Νέων του Προμηθέα με 27 πόντους.

Η ΑΛΛΑΓΗ: Γρηγόρης Τρυφωνόπουλος (ΝΕΟΛ): Ο πρώτος σκόρερ του Ληξουρίου στο πρωτάθλημα προσέθεσε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του, σημειώνοντας 25 πόντους στη νίκη επί του Ολυμπιονίκη.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Κώστας Δελέγκος (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ): Πρώτο ροζ φύλλο για την Απολλωνιάδα, που έκανε σεφτέ κόντρα στους Νέους του Προμηθέα, με τον νέο τεχνικό Κώστα Δελέγκο να “στήνει” μαεστρικά τους “μελανόλευκους”, που είχαν ως “όπλο” την σκληρή τους άμυνα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κλήρωση για το Κύπελλο Ερασιτεχνών…
Cresta Posts Box by CP