Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η 5άδα της 1ης αγωνιστικής και ο κορυφαίος προπονητής της

0
Σε ένα άρθρο που έχει καθιερωθεί από πέρυσι στο topikonews.gr μετά από κάθε αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑ-Η θα σας παραθέτουμε την κορυφαία 5άδα και προπονητή της εκάστοτε αγωνιστικής.

Κάθε παρατήρηση και σχόλιο είναι δεκτή, αφού η εκτίμηση είναι προσωπική με τα όσα είδαμε, μάθαμε και γενικά “αλιεύσαμε” από τα 7 παρκέ της Α1. Πάμε να δούμε την κορυφαία 5άδα της πρεμιέρας και φυσικά τον “άρχοντα” του πάγκου.

ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ: Γιάννης Χουλιαράς (Λεχαινά): Στο ντεμπούτο με τη νέα ομάδα του σκόραρε 21 πόντους και προξένησε προβλήματα στην άμυνα της ΕΑΠ. Ωστόσο η καταπληκτική του εμφάνιση δεν στάθηκε αρκετή για να έρθει η νίκη.

ΣΟΥΤΙΝΓΚ ΓΚΑΡΝΤ: Θόδωρος Μπαχός (Αίολος Αγυιάς): Με 5 τρίποντα και 18 πόντους συνολικά οδήγησε τον Αίολο Αγυιάς στο ροζ φύλλο, πραγματοποιώντας μεστή παρουσία με την ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου, που πέρασε σχετικά εύκολα από την Ζάκυνθο.

ΣΜΟΛ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ: Νίκος Κασπίρης (Απολλωνιάδα): Αποτελεί “βαρύ χαρτί” για την Απολλωνιάδα και το απέδειξε από την πρεμιέρα, σκοράροντας 17 πόντους. Μπορεί ο Κατσουλάκος να πέτυχε το νικητήριο καλάθι με τους Νέους Έσπερου, αλλά ο Κασπίρης ήταν ασταμάτητος στην επίθεση.

ΠΑΟΥΕΡ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ: Γιάννης Σουντρης (Ολυμπιάδα): Τρομερή δουλειά έκανε ο νεαρός παίκτης των “πορτοκαλί” και δημιούργησε προβλήματα στην ρακέτα της Παναχαϊκής. Με 14 πόντους ξεκίνησε δυνατά στο πρωτάθλημα και ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη της πρεμιέρας από την Ολυμπιάδα.

ΣΕΝΤΕΡ: Βασίλης Μπαρδάκας (Νέοι Έσπερου): Πολύ καλός στην ήττα της ομάδας του στο τέλος στο ντέρμπι με την Απολλωνιάδα. Οι 19 πόντοι του και η δύναμη που έδωσε στην φρόντ λάιν της ομάδας του Ανδρέα Κεσσαπίδη τον κατατάσσει στους κορυφαίους της 1ης στροφής.

Ο 6ος παίκτης: Χριστόφορος Σταυρουλάκης (Αραχωβίτικα/Αίαντας): Σαν το παλιό καλό κρασί ο Σταυρουλάκης, πέτυχε 15 πόντους και πήρε από το χέρι τα Αραχωβίτικα στο σημαντικό διπλό επί της Νίκης Προαστίου. Δείχνει με το καλημέρα ότι θα ηγηθεί και φέτος στην προσπάθεια της ομάδας του Φραγκισκάτου για το βήμα παραπάνω.

Ο Προπονητής: Γιάννης Δίπλαρος (Ολυμπιάδα): Η νίκη της Ολυμπιάδα εναντίον της ισχυρής Παναχαϊκής ήταν η μεγαλύτερη στην πρεμιέρα. Πολύ καλό “στήσιμο” από τον προπονητή των γηπεδούχων και μία ομάδα που βγάζει ενέργεια, παίζει “σκυλίσια” άμυνα και μπήκε στο παρκέ από την αρχή μέχρι το τέλος, με σκοπό τη νίκη.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Αιγείρα/Ακράτα και Καλάβρυτα «τσέκαραν» το εισιτήριο πρόκρισης για την επόμενη…
Cresta Posts Box by CP