Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η 5άδα-coach-MVP της 3ης στροφής

0

Ολοκληρώθηκε και το 3ο αγωνιστικό κομμάτι της φετινής συναρπαστικής Α1 ΕΣΚΑ-Η και τέσσερις ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή.

Πάμε να δούμε μέσα από το μικροσκόπιο του www.topikonews.gr την πεντάδα της αγωνιστικής, τον κορυφαίο τεχνικό και τον MVP της εβδομάδας.

Πλέι μέικερ: Παναγιώτης Καπερώνης (Παναχαϊκή): Η Παναχαϊκή βρέθηκε πίσω στο σκορ στις αρχές της αναμέτρησης με την ΑΓΕΖ, όμως όταν ανέλαβε το παιχνίδι της ο Καπερώνης ήταν καταιγιστική. Ο έμπειρος πλέι μέικερ ήταν ουσιαστικός με 6 πόντους και 13 ασίστ.

Σούτινγκ γκαρντ: Χρήστος Πετρόπουλος (ΑΕ Αγυιά): “Ανεβαίνει” στην θέση “2”, για να χωρέσει στην 5άδα της αγωνιστικής. Πολύ καλός με την Δύμη να μην μπορεί να τον σταματήσει, “φόρτωσε” το αντίπαλο καλάθι με 20 πόντους και 4 τρίποντα.

Σμολ φόργουορντ:  Χρήστος Τουλάτος (Ολυμπιάδα Πατρών): Και ο Τουλάτος μεταβάλλεται. όσον αφορά στην φυσική του θέση, αλλά πρέπει να χωρέσει στην 5άδα μας. Οδήγησε την Ολυμπιάδα στην επίθεση και ήταν καταλυτικός στην νίκη των “πορτοκαλί” επί του Ολυμπιονίκη, σκοράροντας 27 πόντους.

Πάουερ φόργουορντ:Δημήτρης Μαρούλης (ΝΕΟΛ): Σκόραρε 20 πόντους στη νίκη του Ληξουρίου με τους Νέους του Προμηθέα και δεν είχε αντίπαλο κάτω από την ρακέτα, συνθέτοντας “καυτό” δίδυμο με τον Γρηγόρη Τρυφωνόπουλο.

Σέντερ: Δημήτρης Μαντάς (Δύμη); Η Δύμη δεν ήταν καλή κόντρα στην Αγυιά, αλλά ο Μαντάς διασώθηκε και πάλευε μόνος του. Τελείωσε το παιχνίδι με 20 πόντους και 3 τρίποντα, βγάζοντας πολύ ενέργεια στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ο 6ος παίκτης: Μανώλης Γιαλελής (Ολυμπιάδα Πατρών): Καθοριστικός στο τελευταίο δεκάλεπτο της ανατροπής για την Ολυμπιάδα, που “έκλεψε” το ροζ φύλλο από τον Ολυμπιονίκη. Τελείωσε το ματς με 10 πόντους και 2 τρίποντα και “μίλησε” σε καίρια σημεία.

Ο Προπονητής: Γιάννης Δίπλαρος (Ολυμπιάδα Πατρών): Η Ολυμπιάδα δεν έχασε την ψυχραιμία της, πίστεψε στην ανατροπή και τα κατάφερε τελικά κόντρα σε μία αξιόλογη ομάδα όπως ο Ολυμπιονίκης. Μερίδιο για τη νίκη έχει αναμφίβολα και ο Γιάννης Δίπλαρος.

Ο MVP: Χρήστος Πετρόπουλος (ΑΕ ΑΓΥΙΑ): Αν και στρατευμένος και έχοντας χάσει αρκετές προπονήσεις και αγωνιστικό ρυθμό στο ματς με την Δύμη ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει επιθετικά η ομάδα του Σάκη Βελλή.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε τους πρωταγωνιστές της 5ης αγωνιστικής της Α'…
Cresta Posts Box by CP