Α1 ΕΣΚΑ-Η: Μεγάλες μάχες σε Κάτω Αχαγιά και “Δ.Τόφαλος”

0

Η 13η αγωνιστική και τελευταία για τον πρώτο γύρο της Α1 ΕΣΚΑ-Η άνοιξε χτες την αυλαία της στο “Αντώνης Τρίτσης”, εκεί όπου η Κεφαλονιά υπέταξε την αντίσταση της ΕΑ Παραλίας με 63-56 και πλησίασε πιο κοντά στην παραμονή, παίρνοντας μεγάλης σημασίας ροζ φύλλο απέναντι σε μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο.Από το σημερινό πρόγραμμα δεσπόζουν δύο μεγάλα ντέρμπι. Η πρωτοπόρος και άτρωτη ΕΑΠ δοκιμάζεται στο “Δ.Τόφαλος” κόντρα στην σκληροτράχηλη Αγυιά, που απειλεί το αήττητο των “μελανόλευκων” και η Αχαγιά ’82 φιλοξενεί τον Ήφαιστο/Αχιλλέα, με αμφότερους να επιζητούν το “δίποντο”, με σκοπό να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Η Παναχαϊκή καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σφήκας και ευελπιστεί σε γκέλα της ΕΑΠ, οι Νέοι Προμηθέα κοντράρονται με τον Αίαντα/Αραχωβίτικα, ο Προφήτης Ηλίας θέλει μόνο νίκη επί του Ολυμπιονίκη, για να ανασάνει βαθμολογικά, όπως και η Κρήνη ’97, που διασταυρώνει τα ξίφη με τους Νέους του Έσπερου ΑΟΠΑ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

19.30, Αλεξιώτισσας: Προφήτης Ηλίας- Ολυμπιονίκης  (Παναγιώτου και Λεβεντάκος)

20.00, ΕΑΠ:  Νέοι Προμηθέα- Αίαντας/Αραχωβίτικα  (Καμήτσος και Μακρόπουλος)

20.30, Ροϊτίκων:  Κρήνη ’97- Νέοι Εσπέρου ΑΟΠΑ  (Δημόπουλος και Κωνσταντινίδου)

20.30, Αχαγιάς: Αχαγιά ’82- Ήφαιστος/Αχιλλέας  (Καρακάσης και Κανελλόπουλος)

21.00, “Δ.Τόφαλος”: Αγυιά- ΕΑΠ  (Σοφιανόπουλος και Καρπάνος)

21.15,Αλεξιώτισσας: Σφήκα- Παναχαϊκή  (Δαρλαμήτσος και Τσαούσογλου)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο πολύπειρος και δυναμικός επιθετικός Γιώργος Γραμματικόπουλος αποχώρησε από τον…
Cresta Posts Box by CP