Α1 ΕΣΚΑ-Η: Οι κορυφαίοι της 14ης στροφής

0

Άνοιξε η αυλαία στον 2ο γύρο της Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού δεν έλειψαν τα θεαματικά παιχνίδια και οι εκπλήξεις.

Πάμε να δούμε μέσα από το “μικροσκόπιο” του topikonews.gr τους πρωταγωνιστές, τον MVP και τον προπονητή που διακρίθηκαν στην 14η αγωνιστική.

ΑΙΑΝΤΑΣ- ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 48-82: Ο Γιάννης Χουλιαράς με 15 πόντους και 3 τρίποντα ήταν εξαιρετικός, αφού τα πήγε εξίσου περίφημα και στην οργάνωση του παιχνιδιού των αήττητων φιλοξενούμενων.

ΑΓΕΖ- ΔΥΜΗ  70-73: Μπορεί ο Παλισίδης με τρίποντο στην εκπνοή να χάρισε την πολύτιμη νίκη, αλλά ο Ντίνος Χρυσανθακόπουλος ήταν και πάλι τρομερός, αφού “διέλυσε” τα αμυντικά πλάνα της ΑΓΕΖ (24 πόντοι με 3 τρίποντα).

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ- ΝΕΟΛ  87-76: Σπουδαία επιτυχία για την ομάδα του Κώστα Δελέγκου, που υποχρέωσε το Ληξούρι στην 2η σερί αποτυχία του. Ο Περικλής Μπαζίνας με 24 πόντους και 3 τρίποντα ήταν ασταμάτητος για τους νικητές.

ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ- ΑΕ ΑΓΥΙΑ  52-72: Πολλοί παίκτες ξεχώρισαν με την απόδοσή τους για την Αγυιά, αλλά ο Χρήστος Πετρόπουλος έκανε την διαφορά με 14 πόντους και 2 τρίποντα, με την Αγυιά να μετράει μόνο νίκες στο νέο έτος.

ΝΕΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 77-65: Ο Λευτέρης Μαντζούκας και ο Χρήστος Τουλάτος ήταν πραγματικά “κανόνια” τελειώνοντας το ματς με 27 πόντους έκαστος. Βέβαια ο Μαντζούκας χαμογέλασε στο τέλος, αλλά το βραβείο του κορυφαίου το μοιράζονται από κοινού και δικαιωματικά.

ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΥ- ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ 72-64: Ο Λεωνίδας Καλογιάννης ήταν “χάρμα ειδέσθαι” και είχε πολύ καλά ποσοστά από την άρκτο των 6.75. Με 4 εύστοχα τρίποντα και συνολικά 18 πόντους οδήγησε τους “πορτοκαλί” σε μία κομβική νίκη.

ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ- ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ  60-71: Ο Θανάσης Ρέλλας πραγματοποίησε άλλη μία καλή εμφάνιση και τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους και 1 τρίποντο, χαρίζοντας στην Παναχαϊκή τη νίκη, που την έφερε στην 2η θέση με συγκάτοικο το Ληξούρι.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ξετυλίγεται σήμερα στις 15:00 (στις 17:00 το Νίκη-Δαβουρλής) το κουβάρι…
Cresta Posts Box by CP