Α1 ΕΣΚΑ-Η: Οι κορυφαίοι της 9ης αγωνιστικής

0

9 αγωνιστικές έχει διανύσει η φετινή Α1 ΕΣΚΑ-Η και η Κεφαλονιά συνεχίζει με το απόλυτο, ρίχνοντας στο καναβάτσο την Παναχαϊκή στο ντέρμπι κορυφής.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΑΠΌ ΤΙΣ 7 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ 9ΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ:

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ- ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ  69-52: Ο Γιάννης Χουλιαράς ήταν εξαιρετικός σε οργάνωση και σε επιθετική συγκομιδή, με την παρουσία του στο ντέρμπι να είναι καταλυτική (13 πόντοι με 3 τρίποντα).

ΝΕΟΛ- ΑΓΥΙΑ  87-64: Ο Γρηγόρης Τρυφωνόπουλος δεν είχε αντίπαλο στην ρακέτα, ελλείψει και του Βασίλη Λυμπέρη της Αγυιάς. Ο σέντερ των γηπεδούχων σκόραρε 25 πόντους και ήταν ασταμάτητος.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014- ΑΓΕΖ  83-70: Καραίσκος, Γκάτζιος, Μαντζούκας και Ερμείδης είχαν εξαιρετική παρουσία στη νίκη των γηπεδούχων, αλλά δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη η εμφάνιση του Διονύση Μπονίκου. Ξέφυγε από την μετριότητα των φιλοξενούμενων, τελείωσε με 22 πόντους και παρέμεινε στην κορυφή των σκόρερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ  72-82:Ο Κώστας Σουλιώτης ήταν συγκλονιστικός και προσέθεσε άλλη μία εξαίσια εμφάνιση στο ενεργητικό του. “Φόρτωσε” το καλάθι της Ολυμπιάδας με 26 πόντους (2 τρίποντα) και ήταν εκ νέου ο ηγέτης του Αίολου Αγυιάς.

ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΥ- ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 64-46: Με μπροστάρη τον Νίκο Τσιακμά οι Νέοι του Έσπερου πήραν σημαντική νίκη και σήμερα δίνουν δύσκολο αγώνα με την ΑΓΕΖ στην Ζάκυνθο. Ο νεαρός γκαρντ σκόραρε 22 πόντους με 4 τρίποντα.

ΑΙΑΝΤΑΣ- ΔΥΜΗ  77-86: Ο Ντίνος Χρυσανθακόπουλος επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και σκοράροντας 22 πόντους με 5 εύστοχα σουτ έξω από την γραμμή των 6.75 οδήγησε την Δύμη στην 2η φετινή επιτυχία της.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ- ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ  84-65: Ο Δημήτρης Κουρέπης σημείωσε 27 πόντους και η άμυνα του Ολυμπιονίκη δεν βρήκε αντίδοτο, για να περιορίσει την επιθετική του δραστηριότητα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σήμερα στις 15:00 θα διεξαχθεί η 12η αγωνιστική στην Α΄ΕΠΣΑ…
Cresta Posts Box by CP